Home » Administratie » Supermarket în ograda spitalului bârlădean

Supermarket în ograda spitalului bârlădean

Este foarte posibil ca în viitorul apropiat, latura de sud a curții Spitalului de Urgență „Elena Beldiman” să găzduiască un supermarket.

Primarul Cosntantin Constantinescu a delcarat, ieri, într-o conferință de presă, că are cereri de la mai multe firme care vor să deschidă aici un supermarket. „Cererile datează de mai multă vreme, dar le-am refuzat, pentru a nu da naștere la discuții cum că vindem spitalul și alte asemenea. Acum, însă, iau în calcul foarte serios la această variantă”, a spus primarul.

Motivul pentru care Constantinescu s-a răzgândit ar servi tot spitalului: „Cu banii obținuți în urma închirierii acestui teren ar putea fi construită o clădire care să adăpostească secțiile care funcționează în zona Podului Verde. Vom propune o dezbatere publică pe această temă, pentru a afla și opinia populației”. (S.M.)

Este foarte posibil ca în viitorul apropiat, latura de sud a curții Spitalului de Urgență "Elena Beldiman" să găzduiască un supermarket. Primarul Cosntantin Constantinescu a delcarat, ieri, într-o conferință de presă, că are cereri de la mai multe firme care vor să deschidă aici un supermarket. "Cererile datează de mai multă vreme, dar le-am refuzat, pentru a nu da naștere la discuții cum că vindem spitalul și alte asemenea. Acum, însă, iau în calcul foarte serios la această variantă", a spus primarul. Motivul pentru care Constantinescu s-a răzgândit ar servi tot spitalului: "Cu banii obținuți în urma închirierii acestui teren…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

2 comments

  1. ia vezi sa castige berlinul sau cleopatra ca altfel……

  2. La magazinul din curtea spitalului e 2.5 lei o hartie igienica. Tageti bani de pe oamenii bolnavi! Rusine!

%d blogeri au apreciat: