Home » Business » Ungaria va converti toate creditele in valuta ale populatiei in forinti pana la sfarsitul anului

Ungaria va converti toate creditele in valuta ale populatiei in forinti pana la sfarsitul anului

Guvernul ungar va converti toate imprumuturile in valuta ale populatiei in forinti, pana la Craciun, si mentine obiectivul de a reduce semnificativ ratele lunare, a declarat joi ministrul Economiei, Mihali Varga, publicatiei Nepszabadsag, transmite Portofio.hu.

El a aratat ca nimeni nu poate spune cu certitudine ce costuri vor suporta bancile, avand in vedere ca acestea vor avea posibilitatea sa demonstreze in justitie corectitudinea contractelor de creditare in valuta.

„Daca totul va decurge bine, Ungaria va putea spune la revedere imprumuturilor in valuta pana la Craciun. Obiectivul este sa le convertim in forinti si sa cream contracte corecte”, a spus Varga.

Ministrul a adaugat ca asteptarile nu s-au schimbat in privinta ratelor, care trebuie sa scada intr-o masura palpabila.  Afirmatiile lui Varga nu clarifica daca ratele lunare vor scadea prin modificarea contractelor incorecte sau prin convertirea creditelor in valuta in imprumuturi in forinti.

Sursa: incont.ro

Guvernul ungar va converti toate imprumuturile in valuta ale populatiei in forinti, pana la Craciun, si mentine obiectivul de a reduce semnificativ ratele lunare, a declarat joi ministrul Economiei, Mihali Varga, publicatiei Nepszabadsag, transmite Portofio.hu. El a aratat ca nimeni nu poate spune cu certitudine ce costuri vor suporta bancile, avand in vedere ca acestea vor avea posibilitatea sa demonstreze in justitie corectitudinea contractelor de creditare in valuta. "Daca totul va decurge bine, Ungaria va putea spune la revedere imprumuturilor in valuta pana la Craciun. Obiectivul este sa le convertim in forinti si sa cream contracte corecte", a spus Varga.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: