Home » Social » Ce produse de ingrijire a parului sa alegem? (P)

Ce produse de ingrijire a parului sa alegem? (P)

Frumusetea unei femei se vede in podoaba capilara, parul fiind unul dintre atuurile care pun in valoare rafinamentul si delicatetea unei femei. Dar ca sa ai un par sanatos trebuie sa stii ce produse sa folosesti si cum sa le aplici. Nu exista femeie care sa nu aiba probleme cu podoaba capilara; toxinele pe care le ingeram fie pe care bucala, fie din aer, sau prin produsele cosmetice pe care le folosim, distrug echilibrul organismului si afecteaza buna functionare a acestuia; astfel apar probleme ale parului, firul se subtiaza, apare matreata, iar firele incep sa se imputineze. Daca si tu faci parte din aceasta categorie, e timpul sa iei atitudine si sa faci curat printre produsele tale de ingrijire a parului. Curele de detoxifiere sunt in voga in acest sezon, asa ca incepe cu o detoxifiere inca de la varfuri. Alege produse pentru par din ingrediente naturale, fara parabeni si substante chimice. Cea mai buna oferta o gasesti pe site-ul magazinului online, www.bioki.ro, unde se comercializeaza produse de ingrijire a scalpului, sampon si balsam, produse din ingrediente bio.

Iata si cateva produse care te vor ajuta sa ai un par sanatos:

Set detoxifiant pentru ingrijirea parului Detox Hair Care Bundle – Evolve Beauty, recomandat pentru parul normal spre gras sau fin. Este un minunat detoxifiant, util pentru restabilirea echilibrului si stralucirii parului, care are la baza peptidele de Moringa, utilizate timp de generatii pentru purificarea apei; acestea curata parul in profunzime, eliminand impuritatile

si efectele poluarii, protejand in acelasi timp impotriva radicalilor liberi. Balsamul se aplica pe parul umed, de la mijloc, pana la varfuri si se lasa sa se absoarba si sa actioneze timp de 1-2 minute, apoi se clateste. Setul poate fi achizitionat la pretul de 117 lei.

Sampon cu proteine din grau si migdale Protein Build Shampoo-Evolve Beauty, un sampon nutritiv, bogat in proteine de grau si migdale, util pentru repararea si ingrijirea parului uscat si deteriorat, ce va curata parul in profunzime, calmand iritatia si senzatia de mancarime a scalpului, protejandu-i in acelasi timp culoarea. Ingredientele active, proteinele din grau si migdalele, patrund in profunzime, repara si intaresc firele de par, conferindu-i acestuia un aspect matasos. Samponul se poate achizitiona la pretul de 54 lei.

Sampon anti matreata, cu grau – Weleda, cu un efect echilibrant si extracte pretioase de ghimpe paduret, pansea, salvie bio si ulei de germeni de grau, samponul stimuleaza mentinerea unui scalp sanatos. Produsul nu contine silicon sau tenside care contin sulfat si nu are nici materii prime provenite din uleiuri minerale, aditivi si parfumuri sintetice, coloranti sau agenti de conservare sintetici. Pretul este de 58 lei.

Pentru mai multe produse destinate ingrijirii parului vizitati site-ul bioki.ro si alegeti produse naturale pentru un scalp sanatos si frumos.

Frumusetea unei femei se vede in podoaba capilara, parul fiind unul dintre atuurile care pun in valoare rafinamentul si delicatetea unei femei. Dar ca sa ai un par sanatos trebuie sa stii ce produse sa folosesti si cum sa le aplici. Nu exista femeie care sa nu aiba probleme cu podoaba capilara; toxinele pe care le ingeram fie pe care bucala, fie din aer, sau prin produsele cosmetice pe care le folosim, distrug echilibrul organismului si afecteaza buna functionare a acestuia; astfel apar probleme ale parului, firul se subtiaza, apare matreata, iar firele incep sa se imputineze. Daca si tu…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: