Home » Social » Zeci de controale la agenții economici

Zeci de controale la agenții economici

În ultima săptămână, comisarii Comisariatului pentru Protecția Consumatorului Vaslui și-ai intensificat controalele la agenții economici din județ. Astfel, au avut loc 55 de acțiuni de control, din care 49 au fost tematice și șase ca urmare a reclamațiilor unor consumatori. Verificările au fost făcute astfel: 18 în municipiul Vaslui, șase la Bârlad, trei la Huși și 28 in mediul rural.

În urma verficărilor s-a dispus oprirea temporară de la comercializare a unor produse alimenare și nealimentare în valoare de 1.909 lei și oprirea definitivă de la comercializare a unor produse în valoare de 69 de lei. Tot ca o consecință a controalelor și a neregulilor constatate, au fost aplicate 23 de amenzi contravenționale în valoare de 27.250 de lei și 23 de avertismente. (A.C.)

În ultima săptămână, comisarii Comisariatului pentru Protecția Consumatorului Vaslui și-ai intensificat controalele la agenții economici din județ. Astfel, au avut loc 55 de acțiuni de control, din care 49 au fost tematice și șase ca urmare a reclamațiilor unor consumatori. Verificările au fost făcute astfel: 18 în municipiul Vaslui, șase la Bârlad, trei la Huși și 28 in mediul rural. În urma verficărilor s-a dispus oprirea temporară de la comercializare a unor produse alimenare și nealimentare în valoare de 1.909 lei și oprirea definitivă de la comercializare a unor produse în valoare de 69 de lei. Tot ca o consecință…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: