Home » Administratie » Centrul Multimedia va fi inaugurat în august

Centrul Multimedia va fi inaugurat în august

În luna august, fostul Cinematograf „Victoria” din Bârlad, reabilitat și transformat în centru multimedia va fi gata. Lucrările de reabilitare, reamenajare și modernizare a clădirii degradate din centrul orașului au început anul trecut, în luna martie, iar acum se lucrează la finisare.

Noul Centru Multimedia va avea la parter o sală modernă de cinematograf cu 166 de locuri (inclusiv un rând de scaune speciale, pentru persoanele cu handicap). La etaj, vor funcționa două săli – un spațiu expozițional și o sală de conferințe cu 80 de locuri.

Centrul Multimedia este dotat cu echipamentele cele mai moderne, cu sisteme de ventilație și de încălzire speciale. Din punctul nostru de vedere, recepția poate fi făcută în august”, a declarat Viorel Dumitrașc, directorul Urban Proiect Bârlad, firma care a executat lucrările.

Costul întregii investiții a atins de 3,5 milioane de lei (35 miliarde de lei vechi), sumă obținută în urma unui împrumut la bancă făcut de Direcția de administrare a piețelor, parcărilor și cimitirelor din cadrul Primăriei Bârlad.

Inaugurarea Centrului va fi făcută în funcție de timpul în care vor fi montate scaunele și echipamentele propriu-zise. (Mihaela Niculescu)

În luna august, fostul Cinematograf "Victoria" din Bârlad, reabilitat și transformat în centru multimedia va fi gata. Lucrările de reabilitare, reamenajare și modernizare a clădirii degradate din centrul orașului au început anul trecut, în luna martie, iar acum se lucrează la finisare. Noul Centru Multimedia va avea la parter o sală modernă de cinematograf cu 166 de locuri (inclusiv un rând de scaune speciale, pentru persoanele cu handicap). La etaj, vor funcționa două săli – un spațiu expozițional și o sală de conferințe cu 80 de locuri. „Centrul Multimedia este dotat cu echipamentele cele mai moderne, cu sisteme de ventilație…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: