Home / Justitie / Accident în localitatea Sârbi

Accident în localitatea Sârbi

Accident în lanț în localitatea Sârbi, comuna Banca: două tiruri înmatriculate în județul Prahova au intrat unul în celălalt.

Acestea circulau din direcția Bârlad către Vaslui. Șoferul primului tir, în vârstă de 27 ani, din Vălenii de Munte, a încetinit viteza întrucât în fața lui a apărut un autovehicul cu tracțiune animală. Șoferul celui de-al doilea tir, un tânăr în vârstă de 23 de ani, tot din Vălenii de Munte, nu a păstrat distanța corespunzătoare și a intrat în coliziune cu primul.

Cel de-al doilea șofer a necesitat îngrijiri medicale și a fost transportat la spitalul din Bârlad, unde urmează totodată să i se recolteze și probe biologice pentru a se vedea dacă a consumat băuturi alcoolice.

Șoferul primului tir a fost testat la fața locului de către polițiști cu aparatul alcooltest și a rezultat că nu consumase alcool.

Cetățeanului care a condus al doilea tir, i-a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală. (D.P.)

Accident în lanț în localitatea Sârbi, comuna Banca: două tiruri înmatriculate în județul Prahova au intrat unul în celălalt. Acestea circulau din direcția Bârlad către Vaslui. Șoferul primului tir, în vârstă de 27 ani, din Vălenii de Munte, a încetinit viteza întrucât în fața lui a apărut un autovehicul cu tracțiune animală. Șoferul celui de-al doilea tir, un tânăr în vârstă de 23 de ani, tot din Vălenii de Munte, nu a păstrat distanța corespunzătoare și a intrat în coliziune cu primul. Cel de-al doilea șofer a necesitat îngrijiri medicale și a fost transportat la spitalul din Bârlad, unde urmează…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

”Trei ceasuri rele” pentru mai mulți copii și bătrâni din județ, victime ale unor accidente

Mai mulți copii și bătrâni ...

O bârlădeancă a fost furată la ea în casă de o escroacă ce se dădea reprezentanta unei asociații umanitare

O femeie de 87 de ...

Ce trebuie să știe tinerii vasluieni care vor să aleagă cariera de polițist

Cei care doresc să îmbrace ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: