Home » Justitie » Atenție! Polițist comunitar la apă

Atenție! Polițist comunitar la apă

Un polițist comunitar aflat în timpul serviciului, a ajuns fără să vrea în ștrand după ce a fost împins în apă de un angajat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență aflat în timpul liber. Pentru fapta sa, pompierul s-a ales cu dosar de cercetare pentru ultraj și riscă acum sancțiuni ce pot culmina cu desfacerea contractului de muncă.

Alexandru CROITORU

La sfârșitul unei zile călduroase, un grup de tineri au refuzat să asculte indicațiile polițistului comunitar ce asigura paza și securitatea în incinta ștrandului din municipiul Vaslui de a păsări locația, la ora închiderii. Ba mai mult, unul dintre tineri s-a desprins de grup, s-a îndreptat spre polițist și i-a dat acestuia un brânci. Drept urmare, comunitarul vasluian a ajuns în mijlocul apei și norocul lui a fost că știa să înoate.

Cum era de așteptat, a urmat reclamația de rigoare care a scos la iveală faptul că cel care “l-a ajutat” pe polițist să se răcorească, după terminarea orelor de funcționare a ștrandului municipal, era angajat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui. Polițișii au venit, au constatat și, pentru că nu era de competența lor, au declinat partea de cercetare a celor întâmplate Parchetului de pe Lângă Tribunalul Vaslui care-l cercetează pe glumeț pentru săvârșirea infracțunii de ultraj.

“Chiar dacă este un caz izolat, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vaslui va lua măsurile care se impun într-un astfel de caz, în funcție de concluziile anchetei. Deocamdată pompierul din cadrul Detașamentului de Intervenție vine normal la program și, la finalizarea anchetei va primi și sancțiunea, sau deloc. Deocamdată nu ne putem pronunța dar, dacă se va constata că este vinovat, acesta riscă, de la avertisment verbal, până la desfacerea contracului de muncă dacă va fi condamnat în vreun fel”, a spus reprezentantul ISU Vaslui.

Un polițist comunitar aflat în timpul serviciului, a ajuns fără să vrea în ștrand după ce a fost împins în apă de un angajat al Inspectoratului pentru Situații de Urgență aflat în timpul liber. Pentru fapta sa, pompierul s-a ales cu dosar de cercetare pentru ultraj și riscă acum sancțiuni ce pot culmina cu desfacerea contractului de muncă. Alexandru CROITORU La sfârșitul unei zile călduroase, un grup de tineri au refuzat să asculte indicațiile polițistului comunitar ce asigura paza și securitatea în incinta ștrandului din municipiul Vaslui de a păsări locația, la ora închiderii. Ba mai mult, unul dintre tineri…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: