Home » Justitie » Conflictul de la Poienești dezamorsat temporar

Conflictul de la Poienești dezamorsat temporar

Conflictul iscat în urmă cu ceva vreme între primarul comunei Poienești și contabilul Maria Crețu în urma căruia de suferit au avut mai ales salariații unității administrative-teritoriale, a fost dezamorsat temporar. Amintim aici că încercările primarului de a o determina pe contabilă să încalce legea a dus la demisia Mariei Crețu, fapt care a avut ca prim efect, imposibilitatea achitării salariilor angajaților primăriei.

“Am insistat pe lângă consilierii locali să accepte o situație de compromise. Mai exact, pe o periodă determinată, a fost angajat un așa numit consilier personal al primarului, persoană cu studii economice ce va avea și atribuțiuni contabile. Am considerat că nu trebuie să sufere ceilalți angajați din primărie din cauza conflictului dintre primar și fosta contabilă chiar dacă o înțeleg și pe dumneai”, a spus viceprimarul comunei Poienești, Constantin Pârgaru.

Consilierul personal al primarului va ocupa și funcția de contabil până pe 26 iulie, dată la care, Primăria Poienești scoate la concurs postul ocupat temporar de acesta. (A.C.)

Conflictul iscat în urmă cu ceva vreme între primarul comunei Poienești și contabilul Maria Crețu în urma căruia de suferit au avut mai ales salariații unității administrative-teritoriale, a fost dezamorsat temporar. Amintim aici că încercările primarului de a o determina pe contabilă să încalce legea a dus la demisia Mariei Crețu, fapt care a avut ca prim efect, imposibilitatea achitării salariilor angajaților primăriei. “Am insistat pe lângă consilierii locali să accepte o situație de compromise. Mai exact, pe o periodă determinată, a fost angajat un așa numit consilier personal al primarului, persoană cu studii economice ce va avea și atribuțiuni…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: