Home » Business » Dmitri Medvedev anticipează o CRIZĂ DE AMPLOARE a gazelor în toamnă: "Ucraina nu plătește gazele. Restanțele sunt enorme"

Dmitri Medvedev anticipează o CRIZĂ DE AMPLOARE a gazelor în toamnă: "Ucraina nu plătește gazele. Restanțele sunt enorme"

Premierul Rusiei, Dmitri Medvedev, anticipează „o criză a gazelor de mare amploare în toamnă”, în contextul crizei din Ucraina, informează AFP.

„Ucraina nu plătește gazele. Restanțele sunt enorme. Iau gaze din rezervoarele subterane. În toamnă va fi o criză a gazelor de mare amploare”, a scris Medvedev pe pagina sa de Facebook. „Președintele ucrainean, Petro Poroșenko, a comis o eroare dramatică refuzând prelungirea armistițiului. Revenirea la negocieri va fi mai dificilă”, a spus Medvedev. „Este dreptul Ucrainei să semneze Acordul de asociere cu UE, dar este dreptul Rusiei de a trece la un nou mod de funcționare cu Ucraina, prin protejarea pieței ruse”, a subliniat Medvedev.

Sursa: mediafax.ro

Premierul Rusiei, Dmitri Medvedev, anticipează "o criză a gazelor de mare amploare în toamnă", în contextul crizei din Ucraina, informează AFP. "Ucraina nu plătește gazele. Restanțele sunt enorme. Iau gaze din rezervoarele subterane. În toamnă va fi o criză a gazelor de mare amploare", a scris Medvedev pe pagina sa de Facebook. "Președintele ucrainean, Petro Poroșenko, a comis o eroare dramatică refuzând prelungirea armistițiului. Revenirea la negocieri va fi mai dificilă", a spus Medvedev. "Este dreptul Ucrainei să semneze Acordul de asociere cu UE, dar este dreptul Rusiei de a trece la un nou mod de funcționare cu Ucraina, prin…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: