Home » Justitie » Gabriela Ciuburciu, în arest preventiv

Gabriela Ciuburciu, în arest preventiv

Gabriela Ciuburciu, patroana fabricii de preparate, semipreparate și conserve din carne SC Vascar SA a fost reținută, ieri, de procurorii Direcției Naționale Anticorupție. Ea este acuzată de luare de mită, înșelăciune, spălare de bani, fals și uz de fals.

Alături de ea au mai fost reținuți Iuliu Cepoi, fost director comercial și economic al societății menționate și contabilul-șef Florina Șușu. Cei trei au fraudat un proiect european cu o valoare eligibilă de aproape patru milioane de euro, pentru care au decontat cheltuieli de aproape șase milioane de euro! Ieri, au fost prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă, iar aseară, în jurul orelor 23, toți trei inculpați au primit mandate de arestare pentru 30 de zile. (A.C.)

Gabriela Ciuburciu, patroana fabricii de preparate, semipreparate și conserve din carne SC Vascar SA a fost reținută, ieri, de procurorii Direcției Naționale Anticorupție. Ea este acuzată de luare de mită, înșelăciune, spălare de bani, fals și uz de fals. Alături de ea au mai fost reținuți Iuliu Cepoi, fost director comercial și economic al societății menționate și contabilul-șef Florina Șușu. Cei trei au fraudat un proiect european cu o valoare eligibilă de aproape patru milioane de euro, pentru care au decontat cheltuieli de aproape șase milioane de euro! Ieri, au fost prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă, iar aseară,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: