Home / Invatamant / A intrat în travaliu în timpul examenului de Bac

A intrat în travaliu în timpul examenului de Bac

O elevă de la Liceul Teoretic “Mihai Eminescu”din Bârlad a fost pe punctul de a naște în sala în care susținea examenul de bacalaureat. A avut tăria să suporte durerile contracțiilor până când și-a terminat lucrarea, după care a fost transportată cu o ambulanță la spital. După câteva ore a născut o fetiță, perfect sănătoasă care cântărea 3,385 kg.

Tânăra are 18 ani și se numește Ana-Maria M. A intrat în travaliu în jurul orei 10. Profesorii supraveghetori au chemat imediat cadrele medicale de la cabinetul liceului.

“La ora 10.15 am primit apel prin 112 de la doamna asistentă de la cabinetul medical al liceului. O fată cu sarcină la termen, de 9 luni, are contracții dureroase la aproximativ 10 minute. Noi am trimis un echipaj medical care a preluat-o și a dus-o la spital”, ne-a declarat Ana-Maria Ungureanu, medic în cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Vaslui. (Simona MIHĂILĂ)

O elevă de la Liceul Teoretic "Mihai Eminescu"din Bârlad a fost pe punctul de a naște în sala în care susținea examenul de bacalaureat. A avut tăria să suporte durerile contracțiilor până când și-a terminat lucrarea, după care a fost transportată cu o ambulanță la spital. După câteva ore a născut o fetiță, perfect sănătoasă care cântărea 3,385 kg. Tânăra are 18 ani și se numește Ana-Maria M. A intrat în travaliu în jurul orei 10. Profesorii supraveghetori au chemat imediat cadrele medicale de la cabinetul liceului. "La ora 10.15 am primit apel prin 112 de la doamna asistentă de…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

35 de elevi din Bârlad s-au calificat la etapa județeană a Olimpiadei de Istorie. Doi au obținut nota 10!

de Mihaela NICULESCU Rezultate foarte bune, obținute de elevii ...

Un nou club ”Credo Impact”, inaugurat pe Valea Prutului pentru 30 de copii și adolescenți din Pogănești și Chersăcosu

Un nou club ”Credo Impact”, destinat copiilor și adolescenților, ...

Cel mai mare punctaj, la olimpiada de limbă și literatură română, a fost obținut de o elevă din Gârceni

Etapa locală a olimpiadei de limba și literatura română ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: