Home / Invatamant / A intrat în travaliu în timpul examenului de Bac

A intrat în travaliu în timpul examenului de Bac

O elevă de la Liceul Teoretic “Mihai Eminescu”din Bârlad a fost pe punctul de a naște în sala în care susținea examenul de bacalaureat. A avut tăria să suporte durerile contracțiilor până când și-a terminat lucrarea, după care a fost transportată cu o ambulanță la spital. După câteva ore a născut o fetiță, perfect sănătoasă care cântărea 3,385 kg.

Tânăra are 18 ani și se numește Ana-Maria M. A intrat în travaliu în jurul orei 10. Profesorii supraveghetori au chemat imediat cadrele medicale de la cabinetul liceului.

“La ora 10.15 am primit apel prin 112 de la doamna asistentă de la cabinetul medical al liceului. O fată cu sarcină la termen, de 9 luni, are contracții dureroase la aproximativ 10 minute. Noi am trimis un echipaj medical care a preluat-o și a dus-o la spital”, ne-a declarat Ana-Maria Ungureanu, medic în cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Vaslui. (Simona MIHĂILĂ)

O elevă de la Liceul Teoretic "Mihai Eminescu"din Bârlad a fost pe punctul de a naște în sala în care susținea examenul de bacalaureat. A avut tăria să suporte durerile contracțiilor până când și-a terminat lucrarea, după care a fost transportată cu o ambulanță la spital. După câteva ore a născut o fetiță, perfect sănătoasă care cântărea 3,385 kg. Tânăra are 18 ani și se numește Ana-Maria M. A intrat în travaliu în jurul orei 10. Profesorii supraveghetori au chemat imediat cadrele medicale de la cabinetul liceului. "La ora 10.15 am primit apel prin 112 de la doamna asistentă de…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Șansă uriașă pentru liceenii vasluieni, să locuiască și să studieze un an în America

Tinerii din județul Vaslui care ...

Municipiul Bârlad va fi gazda unui simpozion dedicat adolescenților

de Dănuț CIOBANU Luni, 23 ...

Excelența elevilor în educație, răsplătită de Inspectoratul Școlar și Primăria Vaslui

Cei șase elevi care au ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: