Home » Social » Incendiu la Negrești

Incendiu la Negrești

Pompierii vasluieni au fost solicitați, noaptea trecută, să intervină la stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de furaje din orașul Negrești.

La, fața locului s-a deplasat o autospecială de lucru cu apă și spumă, iar pompierii, ajutați de doi voluntari și doi cetățeni au reușit localizarea și stingerea incendiului reușind să salveze astfel adăpostul de animale aflat în apropiere și în care erau doi cai și 3 tone de fân. În urma cercetărilor a reieșit faptul că incendiul a izbucnit din cauza unui foc lăsat nesupravegheat de către propietar, iar flăcările au mistuit nu mai puțin de 7 tone de fân. (A.C.)

Pompierii vasluieni au fost solicitați, noaptea trecută, să intervină la stingerea unui incendiu izbucnit la un depozit de furaje din orașul Negrești. La, fața locului s-a deplasat o autospecială de lucru cu apă și spumă, iar pompierii, ajutați de doi voluntari și doi cetățeni au reușit localizarea și stingerea incendiului reușind să salveze astfel adăpostul de animale aflat în apropiere și în care erau doi cai și 3 tone de fân. În urma cercetărilor a reieșit faptul că incendiul a izbucnit din cauza unui foc lăsat nesupravegheat de către propietar, iar flăcările au mistuit nu mai puțin de 7 tone…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: