Home » Justitie » Le-au venit de hac hoților de lemne

Le-au venit de hac hoților de lemne

Un cetățean din județul Vrancea a rămas fără 20 de metri cubi de material lemnos, în valoare de 4.000 de lei, după ce polițiștii bârlădeni și reprezentanții Ocolului Silvic Bârlad i-au confiscat-o din cauză că omul nu a putut demostra că are acte. El intenționa să vândă marfa la Bârlad, ca lemn de foc.

Ghinionul a dat peste el ca urmare a unei acțiuni întreprinse de poliție și Ocolul Silvic Bârlad, în baza Planului Comun de Acțiune „Scutul Pădurii 2014”, pentru prevenirea si combaterea tăierilor ilegale de arbori. Prin acest plan se urmărește circulația materialului lemnos pe drumurile publice, modul de folosire a documentelor de transport și proveniența materialului lemnos.

Per total, polițiștii au aplicat sancțiuni contravenționale în valoare de 3.000 de lei. Acțiunile pentru protejarea pădurilor și respectarea reglementărilor legale în comercializarea materialelor lemnoase continuă. (B.O.)

Un cetățean din județul Vrancea a rămas fără 20 de metri cubi de material lemnos, în valoare de 4.000 de lei, după ce polițiștii bârlădeni și reprezentanții Ocolului Silvic Bârlad i-au confiscat-o din cauză că omul nu a putut demostra că are acte. El intenționa să vândă marfa la Bârlad, ca lemn de foc. Ghinionul a dat peste el ca urmare a unei acțiuni întreprinse de poliție și Ocolul Silvic Bârlad, în baza Planului Comun de Acțiune „Scutul Pădurii 2014”, pentru prevenirea si combaterea tăierilor ilegale de arbori. Prin acest plan se urmărește circulația materialului lemnos pe drumurile publice, modul…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: