Home » Social » Peste 100 de locuri de muncă vacante

Peste 100 de locuri de muncă vacante

Lipsa locurilor de muncă pare un simplu pretext pentru cei care se plâng că nu au unde să-și câștige pâinea. Cine vrea cu adevărat să muncească găsește, și în această săptămână, o paletă largă de slujbe pusă la dipoziție de firmele vasluiene, prin Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Vaslui.

Este vorba de 114 locuri de muncă, dintre care 112 sunt destinate persoanelor cu studii medii și profesionale. Sunt căutați cu predilecție: un asistent veterinar, un șef manevră, un șef birou, referenți, dispeceri, casier valută, tăietori la fierăstrău panglică, un agent poștal, operatori la mașini-unelte cu comandă numerică, zidari, pietrari, stivuitori, electricieni echipamente electrice și energetice, manipulanți mărfuri, muncitori necalificați în industria confecțiilor.

Ca și în celelalte săptămâni, oferta de locuri de muncă pentru persoanele cu studii superioare este cel puțin zgârcită. Doar două persoane cu facultate se caută în tot județul: un economist șef și un medic veterinar.

Cei interesați cu adevărat să lase statutul de șomer pentru o slujba cinstită pot vedea lista completă o locurilor de muncă la agențiile AJOFM. La Vaslui sunt 28 de posturi, la Bârlad – 42, la Huși 44 locuri de muncă. (Beatrice ONIȚĂ)

Lipsa locurilor de muncă pare un simplu pretext pentru cei care se plâng că nu au unde să-și câștige pâinea. Cine vrea cu adevărat să muncească găsește, și în această săptămână, o paletă largă de slujbe pusă la dipoziție de firmele vasluiene, prin Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Vaslui. Este vorba de 114 locuri de muncă, dintre care 112 sunt destinate persoanelor cu studii medii și profesionale. Sunt căutați cu predilecție: un asistent veterinar, un șef manevră, un șef birou, referenți, dispeceri, casier valută, tăietori la fierăstrău panglică, un agent poștal, operatori la mașini-unelte cu comandă numerică, zidari,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: