Home » Sport » Staff-ul HC Vaslui, felicitat de primarul Pavăl

Staff-ul HC Vaslui, felicitat de primarul Pavăl

Antrenorii și jucătorii HC Vaslui, au fost felicitați, joi, în cadrul unei ședințe extraordinare a Consiliului Local Vaslui, pentru calificarea în Liga Națională. Membrii staff-ului tehnic și handbaliștii au primit din partea Primăriei Vaslui medalii.

„Calificarea echipei de handbal HC Vaslui în Liga Națională reprezintă o performanță deosebită pentru sportul vasluian, pe care vom continua să-l susținem ca și pănă acum. Fac apel la firmele din Vaslui să pună umărul alături de noi, pentru a sprijini HC Vaslui, în vederea obținerii de rezultate deosebite. Țin să-i felicit pe toți cei care au contribuit la promovarea echipei și să-i asigur că ne vom implica în continuare în acest proiect de suflet pentru vasluieni”, a declarat primarul municipiului Vaslui, Vasile Pavăl.

La răndul său, fostul viceprimar al municipiului Vaslui, Valeriu Caragață, actualmente președintele HC Vaslui, a ținut să felicite jucătorii pentru calificarea în Liga Națională.

„Este cunoscut faptul că prin sport putem să ne facem cunoscuți și de aceea, sper ca HC Vaslui să devină un vector de imagine pentru orașul nostru și pentru întreg județul. Am investit în acest proiect, am avut încredere, am trăit împreună bucuria unor rezultate deosebite și sper să facem în continuare performanță”, a declarat Valeriu Caragață.

Echipa masculină Handbal Club Vaslui a promovat în prima ligă, după 15 ani de absență din eșalonul de elită al handbalului romănesc.

Antrenorii și jucătorii HC Vaslui, au fost felicitați, joi, în cadrul unei ședințe extraordinare a Consiliului Local Vaslui, pentru calificarea în Liga Națională. Membrii staff-ului tehnic și handbaliștii au primit din partea Primăriei Vaslui medalii. „Calificarea echipei de handbal HC Vaslui în Liga Națională reprezintă o performanță deosebită pentru sportul vasluian, pe care vom continua să-l susținem ca și pănă acum. Fac apel la firmele din Vaslui să pună umărul alături de noi, pentru a sprijini HC Vaslui, în vederea obținerii de rezultate deosebite. Țin să-i felicit pe toți cei care au contribuit la promovarea echipei și să-i asigur că…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: