Home » Sanatate » Copil eletrocutat la mașina de spălat rufe

Copil eletrocutat la mașina de spălat rufe

Viața unui copil de 14 ani din Bârlad atârnă, în acest moment, de un fir de păr, după ce s-a electrocutat la mașina de spălat rufe. Incidentul s-a petrecut sâmbătă în jurul orelor prânzului.

Se pare că mașina de spălat era defectă și scăpase o cantitate însemnată de apă printr-o fisură la partea electrică. Băiatul ar fi călcat în apa scursă în timp ce mașina era în func]iune. La sosirea echipajului medical al Serviciului de Ambulanță Jude]ean (SAJ) Vaslui copilul era în stop cardio-respirator.

„Echipajul medical a efectuat manevre de resuscitare. Având în vedere starea gravă a copilului, el nu a mai fost dus la Spitalul <Elena Beldiman> din Bârlad. A fost pus la dispozi]ie un elicopter SMURD care urmează să transporte copilul la un spital din București sau Iași”, a declarat Aurora Popa, managerul SAJ Vaslui. (S.M.)

Viața unui copil de 14 ani din Bârlad atârnă, în acest moment, de un fir de păr, după ce s-a electrocutat la mașina de spălat rufe. Incidentul s-a petrecut sâmbătă în jurul orelor prânzului. Se pare că mașina de spălat era defectă și scăpase o cantitate însemnată de apă printr-o fisură la partea electrică. Băiatul ar fi călcat în apa scursă în timp ce mașina era în func]iune. La sosirea echipajului medical al Serviciului de Ambulanță Jude]ean (SAJ) Vaslui copilul era în stop cardio-respirator. „Echipajul medical a efectuat manevre de resuscitare. Având în vedere starea gravă a copilului, el nu&hellip;

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: