Home » Justitie » Armă căutată în Italia, descoperită într-un microbuz la Vama Albița

Armă căutată în Italia, descoperită într-un microbuz la Vama Albița

Șoferul unui microbuz de transport persoane și colete, a fost prins când încerca să treacă granița din Romania în R. Moldova cu o armă. Alexandru L., în vârstă de 28 ani, cu dublă cetățenie, română și moldovenească, a fost descoperit ieri de polițiștii de frontieră Albița, în urma controlului de frontieră, când încerca să treacă vama cu o armă provenită din Italia, care figura ca bun căutat pentru confiscare de către autoritățile italiene.

Piesele armei (un pat de armă din lemn, țeavă lisă lungă, patul mâner cu cutia mecanismelor, trăgaciul cu mecanisme aferente și mecanismul de dare a focului) fuseseră repartizate în două colete.

Alexandru L. a declarat că nu avea cunoștință de existența componentelor armei din colete. În urma cercetărilor, Alexandru L. s-a ales cu dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor, contrabandă calificată, tentativă de contrabandă calificată și furt. (B.O.)

Șoferul unui microbuz de transport persoane și colete, a fost prins când încerca să treacă granița din Romania în R. Moldova cu o armă. Alexandru L., în vârstă de 28 ani, cu dublă cetățenie, română și moldovenească, a fost descoperit ieri de polițiștii de frontieră Albița, în urma controlului de frontieră, când încerca să treacă vama cu o armă provenită din Italia, care figura ca bun căutat pentru confiscare de către autoritățile italiene. Piesele armei (un pat de armă din lemn, țeavă lisă lungă, patul mâner cu cutia mecanismelor, trăgaciul cu mecanisme aferente și mecanismul de dare a focului) fuseseră…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: