Home » Invatamant » Bătaie mare pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar

Bătaie mare pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar

Anul acesta, în cursa pentru titularizare sunt înscriși 721 de candidați, spre deosebire de anul precedent când au fost înscriși 602.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean au fost scoase la concurs 1.376 de posturi de profesor, dintre care 344 complete și 1.032 incomplete, doar 191 fiind titularizabile.

Conform calendarului examenului de titularizare din acest an, pe 15 și 16 iulie, absolvenții 2014 de liceu sau facultate își vor putea completa și depune dosarele în centrele de concurs, pe 21 iulie va avea loc proba scrisă a examenului de titularizare, urmând ca în perioada 31 iulie – 1 august să se facă repartizările pentru examenul de titularizare, iar în perioada 4-5 august pentru posturile de suplinire. Ulterior, posturile rămase neocupate vor fi scoase la concurs de către fiecare unitate de învățământ la începutul anului școlar. (Roxana NÂSTASÂ)

Anul acesta, în cursa pentru titularizare sunt înscriși 721 de candidați, spre deosebire de anul precedent când au fost înscriși 602. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean au fost scoase la concurs 1.376 de posturi de profesor, dintre care 344 complete și 1.032 incomplete, doar 191 fiind titularizabile. Conform calendarului examenului de titularizare din acest an, pe 15 și 16 iulie, absolvenții 2014 de liceu sau facultate își vor putea completa și depune dosarele în centrele de concurs, pe 21 iulie va avea loc proba scrisă a examenului de titularizare, urmând ca în perioada 31 iulie - 1 august să se…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: