Home » Justitie » Cine vrea să se facă polițist?

Cine vrea să se facă polițist?

Tinerii vasluieni care îndrăgesc meseria de polițist au posibilitatea de a urma cursuri într-un mediu profesionist la școala de agenți de poliție “Vasile Lascăr’’ Câmpina și la Școala de agenți de poliție “Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca.

Astfel, la Școala de agenți de poliție “Vasile Lascăr’’ Câmpina sunt disponibile 500 de locuri, iar la Școala de agenți de poliție “Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca – 125 locuri. De asemenea aceștia pot opta și pentru Școlile Postliceale ale MAI, care și-au prelungit perioada de înscriere pâna pe 14 august 2014. Durata studiilor este de doi ani.

Pentru a deveni polițiști, viitorii candidați se pot înscrie la Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui din municipiul Vaslui. În momentul prezentării aceștia trebuie sa aibă la ei actul de identitate pentru a fi înregistrați în evidență.

Candidații vor fi selectați în doua etape: în prima etapă, care se va desfășura în perioada 8-10 septembrie 2014, elevii vor participa la probele eliminatorii (contravizita medicală și verificarea aptitudinilor fizice). Cea de a doua probă constă în verificarea cunoștințelor printr-un test grilă la limba română și o limbă străina (engleza sau franceza).

Dacă vor fi declarați admiși, elevii trebuie să-și întocmească dosarul de recrutare pe care trebuie să-l finalizeze până în data de 22 august 2014.

Până acum, 70 de candidați au formulat cereri de înscriere pentru Școala de agenți de poliție “Vasile Lascăr” Câmpina și Școala de agenți de poliție “Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca. (Daniela PORUMB)

Tinerii vasluieni care îndrăgesc meseria de polițist au posibilitatea de a urma cursuri într-un mediu profesionist la școala de agenți de poliție “Vasile Lascăr’’ Câmpina și la Școala de agenți de poliție “Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca. Astfel, la Școala de agenți de poliție “Vasile Lascăr’’ Câmpina sunt disponibile 500 de locuri, iar la Școala de agenți de poliție “Septimiu Mureșan” Cluj-Napoca – 125 locuri. De asemenea aceștia pot opta și pentru Școlile Postliceale ale MAI, care și-au prelungit perioada de înscriere pâna pe 14 august 2014. Durata studiilor este de doi ani. Pentru a deveni polițiști, viitorii candidați se pot înscrie…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: