Home » Social » Concurs între pompieri

Concurs între pompieri

În perioada 10-11 iulie, în incinta stadionului municipal, va avea loc etapa interjudețeană a concursurilor profesionale cu serviciile voluntare și private pentru situații de urgență. Astfel, în data de 10 iulie, ora 8.30, va avea loc deschiderea concursului, urmată de proba de ștafetă “4×100” și “pista de îndemânare și viteză”. Următoarea zi va găzdui proba “dispozitivul de interveneție” și, începând cu ora 13, va avea loc festivitatea de premiere a loturilor participante.

Obiectivele principale ale concursurilor de acest gen sunt legate de perfecționarea aptitudinilor și deprinderilor specifice, necesare îndeplinirii acțiunuilor de interveneție în situații de urgență, evaluarea nivelului de pregătire și nu numai.

La linia de start se vor prezenta echipje ale serviciilor voluntare pentru situații de urgență din Botoșani, Suceava, IașI, Bacău, Neamț, Vrancea și Vaslui. La categoria echipaje ale serviciilor private se vor alinia la start 6 astfel de echipe printre care și cea a SC Rulmenți Bârlad. Competiția va fi arbitrată de o comisie formată din șase membri, astfel: un arbitru prinicipal din județul Ialomița, doi arbitri cronometrori din GalațI șI Tulcea șI trei arbitri penalizatori din Brăila, Constanța șI Călărași. (A.C.)

În perioada 10-11 iulie, în incinta stadionului municipal, va avea loc etapa interjudețeană a concursurilor profesionale cu serviciile voluntare și private pentru situații de urgență. Astfel, în data de 10 iulie, ora 8.30, va avea loc deschiderea concursului, urmată de proba de ștafetă “4x100” și “pista de îndemânare și viteză”. Următoarea zi va găzdui proba “dispozitivul de interveneție” și, începând cu ora 13, va avea loc festivitatea de premiere a loturilor participante. Obiectivele principale ale concursurilor de acest gen sunt legate de perfecționarea aptitudinilor și deprinderilor specifice, necesare îndeplinirii acțiunuilor de interveneție în situații de urgență, evaluarea nivelului de pregătire…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile