Home » National » Evaziune fiscală la Media Pro

Evaziune fiscală la Media Pro

27 de percheziții la studiourile Media Pro din Buftea. Anchetatorii au 13 mandate de aducere la un prejudiciu de un milion și jumătate de euro, pentru evaziune fiscală.

Potrivit anchetatorilor, este vorba de mai multe societăți comerciale. 66 de firme sunt acuzate că au cumpărat servicii fictive de la firme fantomă. Procurorii spun că e un prejudiciu de un milion și jumătate de euro.

 Acționarii companiei STUDIOURILE MEDIA PRO SA sunt

 MEDIA PRO ENTERTAINMENT ROMANIA SA: 92,21%

AVAS : 4,50%

SIF MUNTENIA : 2,34%

 Unul dintre administratorii firmei este Aleksandras Cesnavicius, Director General al ProTV S.A.

Sursa: money.ro

27 de percheziții la studiourile Media Pro din Buftea. Anchetatorii au 13 mandate de aducere la un prejudiciu de un milion și jumătate de euro, pentru evaziune fiscală. Potrivit anchetatorilor, este vorba de mai multe societăți comerciale. 66 de firme sunt acuzate că au cumpărat servicii fictive de la firme fantomă. Procurorii spun că e un prejudiciu de un milion și jumătate de euro.  Acționarii companiei STUDIOURILE MEDIA PRO SA sunt  MEDIA PRO ENTERTAINMENT ROMANIA SA: 92,21% AVAS : 4,50% SIF MUNTENIA : 2,34%  Unul dintre administratorii firmei este Aleksandras Cesnavicius, Director General al ProTV S.A. Sursa: money.ro

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: