Home » Sport » Începe „Bârlad Cup”

Începe „Bârlad Cup”

Vineri, 11 iulie, începe a doua ediție a turneului internațional de fotbal „Bârlad Cup”. Dacă anul trecut au participat doar 24 de echipe, anul acesta publicul iubitor de fotbal va putea urmări evoluția a peste 80 de echipe din România și Republica Moldova.

Turneul se va desfășura în două etape: grupele 10, 11, 12 ani vor evolua în perioada 11-13 iulie pe stadionul municipal de fotbal din Bârlad (fost FEPA) dar și pe stadionul municipal de rugby (fost „Rulmentul”).

În perioada 18-20 iulie vor evolua echipe formate din copii cu vârste între 7 și 9 ani, simultan pe trei terenuri amenajate pe Stadionul Municipal de fotbal.

Urmărim, prin organizarea acestui turneu, atragerea copiilor către terenul de fotbal, fie și numai ca spectatori, dar și monitorizarea felului în care progresează jucătorii de la un an la altul. Pe viitor, de la turneu la turneu, urmărim să pregătim tineri pentru Liga I”, a declarat Florin Bularda, președintele Clubului Sportiv „Viitorul” Bârlad.

Organizatorul principal și inițiatorul turneului este C.S. „Viitorul” Bârlad, în colaborare cu Primăria și Consiliul Local Bârlad și Direcția Județeană de Sport Vaslui. Merită menționat și efortul financiar făcut de câțiva sponsori iubitori ai fotbalului.

C.S. „Viitorul” Bârlad a luat ființă în martie 2013 și pregătește peste 150 de copii și adolescenți, impunându-se clar în rândul cluburilor de fotbal din județ și din Moldova. Ca dovadă, Gigel Popa (19 ani), legitimat la C.S. „Viitorul”, este în probe acum la formația Pandurii Tg.- Jiu, echipă ce evoluează în Liga I. (Mihaela NICULESCU)

Vineri, 11 iulie, începe a doua ediție a turneului internațional de fotbal „Bârlad Cup”. Dacă anul trecut au participat doar 24 de echipe, anul acesta publicul iubitor de fotbal va putea urmări evoluția a peste 80 de echipe din România și Republica Moldova. Turneul se va desfășura în două etape: grupele 10, 11, 12 ani vor evolua în perioada 11-13 iulie pe stadionul municipal de fotbal din Bârlad (fost FEPA) dar și pe stadionul municipal de rugby (fost „Rulmentul”). În perioada 18-20 iulie vor evolua echipe formate din copii cu vârste între 7 și 9 ani, simultan pe trei terenuri…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile