Google+
Home » Justitie » Unul beat, celălalt fără permis

Unul beat, celălalt fără permis

Florin G., de 18 ani, venea cu ATV-ul de la Costești spre Chițcani, iar la un moment dat a intrat în coliziune frontală cu un autoturism ce era condus de Mihai B., de 28 de ani, din Chițcani. În urma accidentului, tânărul de 18 ani s-a ales cu mai multe răni ce au necesitat internrea la un spital din Iași.

Verificările efectuate au scos la iveală faptul că Florin G., nu poseda permis de conducere, ATV-ul nu era înmatriculat și în momentul accidentului nu purta cască de protecție. De asemenea, testul cu aparatul alcooltest a mai arătat faptul că Mihai B., conducătorul autoturismului implicat în accident, consumase alcool, măsurătoare indicând 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celor doi le-au fost recoltate probe bilogogice pentru stabilirea alcoolemiei și ambii s-au ales cu dosare penale pentru vătămare corporală, conducere fără permis, conducerea unui autovehcul neînmatriculat și conducere sub influența băuturilor alcoolice. (A.C.)

Comments

comments

Florin G., de 18 ani, venea cu ATV-ul de la Costești spre Chițcani, iar la un moment dat a intrat în coliziune frontală cu un autoturism ce era condus de Mihai B., de 28 de ani, din Chițcani. În urma accidentului, tânărul de 18 ani s-a ales cu mai multe răni ce au necesitat internrea la un spital din Iași. Verificările efectuate au scos la iveală faptul că Florin G., nu poseda permis de conducere, ATV-ul nu era înmatriculat și în momentul accidentului nu purta cască de protecție. De asemenea, testul cu aparatul alcooltest a mai arătat faptul că Mihai…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: