Home » Administratie » Asfaltări în Bârlad

Asfaltări în Bârlad

Cu un buget de 5,2 milioane de lei la dispoziție, firma Raiser Bârlad a început lucrările de asfaltare pe mai multe străzi și alei din oraș

După ani, chiar zeci de ani în care și-au scrântit picioarele, și-au rupt tocurile și și-au stricat mașinile, locuitorii unor zone din Bârlad vor avea strada sau aleea asfaltată.

Anul acesta, Consiliul Local Bârlad a alocat din bugetul municipalității 5, 2 milioane de lei lei pentru reparații, asfaltare, balastări și reprofilări.

Societatea Raiser se va ocupa de asfaltarea și plombarea străzilor prevăzute în programul de reabilitare.

„Au fost alocați 1,8 milioane de lei pentru plombarea a 18.000 metri pătrați de stradă și 600 mii de lei pentru turnarea unui covor asfaltic pe 6.000 mp de stradă, acolo unde au fost realizate, în prealabil, lucrările de apă și canalizare”, a declarat Viorel Bordeianu, inginer șef la Raiser Bârlad.

La această oră, se execută lucrări de asfaltare pe strada Ecaterina Teodoroiu. De la începutul anului, de îndată ce timpul a permis, a fost asfaltat trotuarul de pe partea stângă pe tronsonul Cerbul de Aur – Confecții și trotuarul pe partea dreaptă pe distanța dintre ALOFM și intersecția de la Grădină (Bulevardul Epureanu).

De asemenea, au fost asflatate străzile Dorobanți și Ana Ipătescu și plombate arterele afectate de traficul greu – tronsonul Popa {apcă – Pârvan – FEPA și tronsonul Epureanu – Nicolae Bălcescu – Dragoș Vodă.

Anul acesta au fost asfaltate și câteva alei dintre blocuri. Chiar dacă se lucrează după un plan dinainte stabilit, cetățenii pot face sesizări dacă au probleme serioase pe strada lor sau pe aleile dintre blocuri.

„Lucrările vor fi făcute în funcție de priorități și evident, în funție de bugetul alocat în acest an”, a mai apus Viorel Bordeianu. (Mihaela NICULESCU)

Cu un buget de 5,2 milioane de lei la dispoziție, firma Raiser Bârlad a început lucrările de asfaltare pe mai multe străzi și alei din oraș După ani, chiar zeci de ani în care și-au scrântit picioarele, și-au rupt tocurile și și-au stricat mașinile, locuitorii unor zone din Bârlad vor avea strada sau aleea asfaltată. Anul acesta, Consiliul Local Bârlad a alocat din bugetul municipalității 5, 2 milioane de lei lei pentru reparații, asfaltare, balastări și reprofilări. Societatea Raiser se va ocupa de asfaltarea și plombarea străzilor prevăzute în programul de reabilitare. „Au fost alocați 1,8 milioane de lei pentru…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

2 comments

  1. Dumitru Chitiga

    pe str.Campia Libertatii nu exista canalizare,iar strada nu a mai fost reabilitata de vreo 30 sau 40 de ani.este un dezastru,deabia mergi cu picioru,iar noaptea nu te poti aventura ca ti le rupi.zona dintre nr.33 si 39 e in bezna,stalp este dar fara bec.cetatenii arunca apa murdara in strada,un adevarat focar de infectie.

  2. asfaltari trebuie pe trotuarele de pe str republicii si in gradina publica, nu pe cucuieta din deal pe unde intre 3 mosnegi pe zi care au relatii la primarie.
    asfaltari trebuiesc pe strazile de legatura dintre gara si centru care arata ca niste dezastre si sunt circulate de jumatate din populatia barladului: str Ioan Voda, posta veche, bicaz, ana ipatescu spre gara, str Mihai Viteazu- reparatii trotuare si carosabil, trotuarele dintre republicii si mihai viteazu zona piata etc. aici trebuie asfalt cat mai grabnic, pe aici circula cei mai multi oameni, nu pe cucuieta din deal.

%d blogeri au apreciat: