Home » World » Noi RAIDURI israeliene în Fâșia Gaza: Cel puțin șapte persoane au fost ucise

Noi RAIDURI israeliene în Fâșia Gaza: Cel puțin șapte persoane au fost ucise

Două raiduri israeliene s-au soldat cu șapte morți, joi, în sudul și centrul Fâșiei Gaza, au anunțat surse medicale palestiniene, în a treia zi a ofensivei aeriene israeliene în teritoriul palestinian.

Primul raid a vizat un magazin din Khan Younes, a precizat pentru AFP purtătorul de cuvânt al serviciilor de urgență, Ashraf al-Qudra, anunțând că șase persoane au fost ucise și cel puțin 15 rănite. Al doilea raid a vizat o tabără de refugiați din Nusseirat, în centrul Fâșiei Gaza, și s-a soldat cu un mort și mai mulți răniți, a precizat purtătorul de cuvânt.

În trei zile, ofensiva aeriană împotriva enclavei palestiniene s-a soldat cu 57 de morți, majoritatea civili palestinieni. Acest bilanț include cel puțin șapte femei și 14 copii, potrivit AFP. Acest nou ciclu de violențe este cel mai grav de la ofensiva israeliană împotriva Fâșiei Gaza care a avut loc la sfârșitul lui 2012.

Sursa: mediafax.ro

Două raiduri israeliene s-au soldat cu șapte morți, joi, în sudul și centrul Fâșiei Gaza, au anunțat surse medicale palestiniene, în a treia zi a ofensivei aeriene israeliene în teritoriul palestinian. Primul raid a vizat un magazin din Khan Younes, a precizat pentru AFP purtătorul de cuvânt al serviciilor de urgență, Ashraf al-Qudra, anunțând că șase persoane au fost ucise și cel puțin 15 rănite. Al doilea raid a vizat o tabără de refugiați din Nusseirat, în centrul Fâșiei Gaza, și s-a soldat cu un mort și mai mulți răniți, a precizat purtătorul de cuvânt. În trei zile, ofensiva aeriană…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile