Home » Justitie » Peste 2.000 kg de pepeni, confiscate la Bârlad

Peste 2.000 kg de pepeni, confiscate la Bârlad

Polițiștii bârlădeni au confiscat alaltăieri peste 2.500 kilograme de pepeni, de la doi bărbați care nu au putut prezenta acte de proveniență a mărfii.

Cei doi au fost descoperiți, alaltăieri, de polițiști și de jandarmi pe strada Tecuciului, unde se aciuaseră într-un perimetru neamenajat în intenția de a comercializa pepenii direct din remorcă.

Este vorba de Italian C. și Marius G., ambii din comuna Slobozia Bradului, județul Vrancea. În afară de faptul că au rămas fără marfă, tinerii au fost amendați de polițiști cu câte 500 lei. Pepenii au fost predați unei societăți comerciale din localitate în vederea valorificării. (B.O.)

Polițiștii bârlădeni au confiscat alaltăieri peste 2.500 kilograme de pepeni, de la doi bărbați care nu au putut prezenta acte de proveniență a mărfii. Cei doi au fost descoperiți, alaltăieri, de polițiști și de jandarmi pe strada Tecuciului, unde se aciuaseră într-un perimetru neamenajat în intenția de a comercializa pepenii direct din remorcă. Este vorba de Italian C. și Marius G., ambii din comuna Slobozia Bradului, județul Vrancea. În afară de faptul că au rămas fără marfă, tinerii au fost amendați de polițiști cu câte 500 lei. Pepenii au fost predați unei societăți comerciale din localitate în vederea valorificării. (B.O.)

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

One comment

  1. lasati oamenii sa vanda pepeni bolnavilor. vreti sa distrugeti de tot economia tarii? vreti sa cumparati pepeni numai de la supermarketurile straine la 5 euro kilul?

%d blogeri au apreciat: