Home » Justitie » Hoțul de la „Berlin” a fost prins
Mihaela Ștraub

Hoțul de la „Berlin” a fost prins

Cornel Șaim, bârlădeanul care a încercat să spargă magazinul „Berlin” de pe strada Vasile Pârvan din Bârlad, la sfârșitul lunii trecute, și care a fost dat în urmărire națională, a fost prins de polițiști. După o „excursie” de 10 zile, în care Șaim a sperat că poliția a uitat de el, s-a întors liniștit acasă. A avut o surpriză ieri, la primele ore ale dimineții când s-a trezit cu polițiștii la ușă.

Șaim, vârstă de 23 ani, a fost depistat în seara de 28 iunie, în timp ce încerca să de-a lovitura împreună cu alți doi hoți, la „Berlin”. A rupt-o la fugă în momentul în care a realizat că poliția este pe urmele lui, dar nu a reușit să fugă mai mult de câteva sute de metri. Avea asupra lui doar hainele cu care se deghizase.

Polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, însă a doua zi, pe 29 iunie, mandatul de arest preventiv a expirat. Cornel Șaim a fost citat pe 30 iunie, unde s-a prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, dar a plecat chiar înainte ca judecătorii să emită mandat de arestare pe numele său.

Persoana în cauză urmează să fie audiată cu privire la toate aspectele care țin de faptele sale pana în momentul în care a fost găsit. Deocamndată el a fost condus în arestul Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui”, ne-a declarat Mihaela Ștraub, purtător de cuvânt al poliției județene.

Deoarece este recidivist și are un cazier încărcat, Șaim riscă până la 15 ani de închisoare. (B.O.)

Cornel Șaim, bârlădeanul care a încercat să spargă magazinul „Berlin” de pe strada Vasile Pârvan din Bârlad, la sfârșitul lunii trecute, și care a fost dat în urmărire națională, a fost prins de polițiști. După o „excursie” de 10 zile, în care Șaim a sperat că poliția a uitat de el, s-a întors liniștit acasă. A avut o surpriză ieri, la primele ore ale dimineții când s-a trezit cu polițiștii la ușă. Șaim, vârstă de 23 ani, a fost depistat în seara de 28 iunie, în timp ce încerca să de-a lovitura împreună cu alți doi hoți, la „Berlin”. A…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: