Home » Social » Prima zi de concurs la ISU

Prima zi de concurs la ISU

Ieri, Inspectoartul pentru Situații de Urgență “Podul Înalt”, Vaslui, a fost gazda primei zile de desfășurare a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare pentru situații de urgență (SVSU) și a serviciilor private pentru situații de urgență (SPSU), faza interjudețeană.

Primele două probe au avut loc în incinta stadionului municipal și au constat în întreceri la pista de viteză și proba de stafetă 4×100 metri. La linia de start s-au aliniat echipaje din Vaslui, Iași, Botoșani, Suceava, Bacău și Neamț, fiecare județ cu câte un echipaj la fiecare categorie. Întrecerile s-au desfășurat în bune condiții, iar la finalul primei probe, pe podium au urcat cei din Lespezi – Iași, pe primul loc echiapjele SVSU din Suceava, pe al doilea și al treilea loc s-au clasat cei din Târgu Ocna, județul Bacău. La categoria servicii private, primul loc a fost ocupat de către Brodina Suceava, urmat de echipajul Delkia Termo SA Iași și Săvinești Neamț, locul trei a fost ocupat de Modern Calor Botoșani și pe locul patru Rulmenți SA Bârlad. Chiar dacă, la prima vedere pare o glumă, gradul de dificultate al probelor cât șI timpii necesari pentru un loc pe podium a scos cam tot ce era mai bun din concurențI, iar pe unii, rateurile i-au determinat să aibe șI ceva ieșiri nervoase.

“Am rămas impresionat de calitatea concurenților. Sunt bine pregătițI fizic, au echipamente dintre cele mai bune șI trebuie să ținem seama că nu sunt profesioniști”, a spus colonelul Neculai Olaru, inspector șef ISU Vaslui. (A.C.)

Ieri, Inspectoartul pentru Situații de Urgență “Podul Înalt”, Vaslui, a fost gazda primei zile de desfășurare a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare pentru situații de urgență (SVSU) și a serviciilor private pentru situații de urgență (SPSU), faza interjudețeană. Primele două probe au avut loc în incinta stadionului municipal și au constat în întreceri la pista de viteză și proba de stafetă 4x100 metri. La linia de start s-au aliniat echipaje din Vaslui, Iași, Botoșani, Suceava, Bacău și Neamț, fiecare județ cu câte un echipaj la fiecare categorie. Întrecerile s-au desfășurat în bune condiții, iar la finalul primei probe, pe podium…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: