Home » Sanatate » Cadou pentru Spitalul Județean

Cadou pentru Spitalul Județean

Organizația Salvați Copiii România a vizitat, zilele trecute, Spitalul Județean de Urgență Vaslui, ocazie cu care membrii acestei organizații au donat pentru Secția de Neonatologie un aparat suport respirator în valoare de 14.260 de euro după ce, anul trecut, au contribuit la modernizarea aceleași secții, prin instalarea unui incubator de ultimă generație.

Această acțiune face parte dintr-o serie de 27 de donații pe care Salvații Copii le va face în acest an. Banii au fost adunați ca urmare a generozității contribuabililor și companiilor prin campania de colectare a 2% din impozitul pre profit, iar suma adunată anul acesta a fost de 2.074.000 de lei, bani ce vor fi investiți în dotarea secțiilor de nou-născuți din mai multe orașe ale țării dar și în programe de educație sportivă și suport pentru 5.000 de mame și copii din comunități defavorizate. (A.C.)

Organizația Salvați Copiii România a vizitat, zilele trecute, Spitalul Județean de Urgență Vaslui, ocazie cu care membrii acestei organizații au donat pentru Secția de Neonatologie un aparat suport respirator în valoare de 14.260 de euro după ce, anul trecut, au contribuit la modernizarea aceleași secții, prin instalarea unui incubator de ultimă generație. Această acțiune face parte dintr-o serie de 27 de donații pe care Salvații Copii le va face în acest an. Banii au fost adunați ca urmare a generozității contribuabililor și companiilor prin campania de colectare a 2% din impozitul pre profit, iar suma adunată anul acesta a fost…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: