Home » World » MB: William Hague demisionează din postul de ministru de externe

MB: William Hague demisionează din postul de ministru de externe

Ministrul britanic al afacerilor externe, William Hague, a anunțat luni că demisionează din post pentru a deveni Lider al Camerei Comunelor (camera inferioară a parlamentului).

„În seara asta demisionez din postul de ministru al afacerilor externe pentru a deveni Lider al Camerei Comunelor”, a scris Hague pe contul său Twitter, citat de AFP.

Hague, care a fost ministru de externe timp de patru ani, a spus de asemenea că nu va candida la alegerile legislative din mai 2015, pentru „a mă consacra lucrurilor pe care am dorit întotdeauna să le fac”. Primul ministru David Cameron urmează să anunțe alte schimbări în cadrul guvernului său, ca parte a unei remanieri destinate să pregătească alegerile din 2015. Liderul Camerei Comunelor are rang de ministru și este membru al guvernului.

Veteranul politicii britanice, Kenneth Clarke, un conservator proeuropean, a demisionat la rândul său din postul de ministru fără portofoliu.

Sursa: agerpres.ro

Ministrul britanic al afacerilor externe, William Hague, a anunțat luni că demisionează din post pentru a deveni Lider al Camerei Comunelor (camera inferioară a parlamentului). "În seara asta demisionez din postul de ministru al afacerilor externe pentru a deveni Lider al Camerei Comunelor", a scris Hague pe contul său Twitter, citat de AFP. Hague, care a fost ministru de externe timp de patru ani, a spus de asemenea că nu va candida la alegerile legislative din mai 2015, pentru "a mă consacra lucrurilor pe care am dorit întotdeauna să le fac". Primul ministru David Cameron urmează să anunțe alte schimbări…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile