Home » National » Prima țară din lume care pune taxă pe aerul respirat

Prima țară din lume care pune taxă pe aerul respirat

Mare atenție dacă trebuie să călătoriți în Venezuela. Autoritățile de pe aeroportul din capitala țării, Caracas, au decis să impună o taxă pe aerul respirat, în valoare de 18 dolari, pentru străinii care trec pe aici.

Decizia a fost luată pentru acoperirea costurilor enorme pe care le presupune schimbarea instalației de aer condiționat a aeroportului, scrie digi24.ro. Potrivit reprezentanților aerogării, noul sistem de aer va elimina bacteriile și va răspândi ozon, în scopul protejării mediului înconjurător.

Sursa: money.ro

Mare atenție dacă trebuie să călătoriți în Venezuela. Autoritățile de pe aeroportul din capitala țării, Caracas, au decis să impună o taxă pe aerul respirat, în valoare de 18 dolari, pentru străinii care trec pe aici. Decizia a fost luată pentru acoperirea costurilor enorme pe care le presupune schimbarea instalației de aer condiționat a aeroportului, scrie digi24.ro. Potrivit reprezentanților aerogării, noul sistem de aer va elimina bacteriile și va răspândi ozon, în scopul protejării mediului înconjurător. Sursa: money.ro

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

2 comments

  1. pai aia nici paduri nu au. deci consuma mai mult oxigen decat produc. in concluzie o tara ce consuma mai mult oxigen decat produce, pune taxa pe aer. ei ar trebui sa ne dea bani noua nu noi lor. cat despre lingura lor de ozon produs, cred ca dauneaza mai mult decat produc.

  2. o tara cum e canada, rusia , etc… ce au masive zone de padure ar trebui sa ia bani nu cctu ala de tara .

%d blogeri au apreciat: