Home / Invatamant / Tabere pentru copiii defavorizați

Tabere pentru copiii defavorizați

Direcția Județeană de Sport și Tineret Vaslui a pus la dispoziția copiilor beneficiari ai unei măsuri de protecție specială locuri în tabere sociale. La nivelul județului Vaslui, 166 de copii vor beneficia de astfel de măsuri de protecție. Dintre aceștia, 120 se vor bucura de o vacanță oferita de către Direcția Județeană pentru Sport, iar restul de 46 vor fi trimiși în tabere prin mărinimia unor persoane fizice sau a unor organizații guvermanentale.

Pe lângă acestea, familiile care nu au posibilitățiI materiale pentru a crește un copil și l-au lăsat în grija statului au făcut 42 cereri către Direcția Generală pentru Asistența Copilului Vaslui ca, în perioada vacanței, măcar pentu câteva zile, copilul instituționalizat să se poată bucura de familie. (A.C.)

Direcția Județeană de Sport și Tineret Vaslui a pus la dispoziția copiilor beneficiari ai unei măsuri de protecție specială locuri în tabere sociale. La nivelul județului Vaslui, 166 de copii vor beneficia de astfel de măsuri de protecție. Dintre aceștia, 120 se vor bucura de o vacanță oferita de către Direcția Județeană pentru Sport, iar restul de 46 vor fi trimiși în tabere prin mărinimia unor persoane fizice sau a unor organizații guvermanentale. Pe lângă acestea, familiile care nu au posibilitățiI materiale pentru a crește un copil și l-au lăsat în grija statului au făcut 42 cereri către Direcția Generală…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

ISJ recomandă părinților să nu-și trimită la școală copiii cu simptome de gripă sau viroză

Autoritățile locale și județene atrag atenția asupra prevenției în ...

35 de elevi din Bârlad s-au calificat la etapa județeană a Olimpiadei de Istorie. Doi au obținut nota 10!

de Mihaela NICULESCU Rezultate foarte bune, obținute de elevii ...

Un nou club ”Credo Impact”, inaugurat pe Valea Prutului pentru 30 de copii și adolescenți din Pogănești și Chersăcosu

Un nou club ”Credo Impact”, destinat copiilor și adolescenților, ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: