Home » Invatamant » Tabere pentru copiii defavorizați

Tabere pentru copiii defavorizați

Direcția Județeană de Sport și Tineret Vaslui a pus la dispoziția copiilor beneficiari ai unei măsuri de protecție specială locuri în tabere sociale. La nivelul județului Vaslui, 166 de copii vor beneficia de astfel de măsuri de protecție. Dintre aceștia, 120 se vor bucura de o vacanță oferita de către Direcția Județeană pentru Sport, iar restul de 46 vor fi trimiși în tabere prin mărinimia unor persoane fizice sau a unor organizații guvermanentale.

Pe lângă acestea, familiile care nu au posibilitățiI materiale pentru a crește un copil și l-au lăsat în grija statului au făcut 42 cereri către Direcția Generală pentru Asistența Copilului Vaslui ca, în perioada vacanței, măcar pentu câteva zile, copilul instituționalizat să se poată bucura de familie. (A.C.)

Direcția Județeană de Sport și Tineret Vaslui a pus la dispoziția copiilor beneficiari ai unei măsuri de protecție specială locuri în tabere sociale. La nivelul județului Vaslui, 166 de copii vor beneficia de astfel de măsuri de protecție. Dintre aceștia, 120 se vor bucura de o vacanță oferita de către Direcția Județeană pentru Sport, iar restul de 46 vor fi trimiși în tabere prin mărinimia unor persoane fizice sau a unor organizații guvermanentale. Pe lângă acestea, familiile care nu au posibilitățiI materiale pentru a crește un copil și l-au lăsat în grija statului au făcut 42 cereri către Direcția Generală…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: