Home » Social » Bune practici pentru mobilarea unui apartament mic (P)

Bune practici pentru mobilarea unui apartament mic (P)

Daca dispui de un imobil mic, nu-ti face griji! La cate oferte de mobila exista astazi pe piata, cu siguranta vei gasi niste piese numai potrivite pentru spatiul pe care il ai. Recomandarea este sa nu aglomerezi imobilul cu fel de fel de obiecte nefolositoare, ci sa alegi cu grija articolele de mobilier si obiectele de decor.

Articolul de fata vine in ajutorul tau, pentru ca sa gasesti mai repede mobila de care ai nevoie. Afla astfel ca la Tamos, producator, distribuitor si comercializant de mobila de 12 ani, gasesti mobila pentru decorarea tuturor incaperilor dintr-o casa: bucatarie, sufragerie, dormitor. In plus, recent pe site-ul lor gasesti si electrocasnice diverse pentru utilarea bucatariei si nu numai. In felul acesta puteti sa va achizitionati toate produsele necesare mobilarii casei dintr-un singur loc. Vedeti aici tipurile de mobila pe care le gasiti la Tamos.ro.

Tot aici gasiti mobilier potrivit apartamentelor mai mici. Un exemplu este mobila de dormitor Best, special proiectata pentru camerele inguste si lungi. Acest dormitor este practic si modern, ofera confort si in acelas timp nu aglomereaza inestetic spatiul, datorita montarii pe colt.

 

Dormitorul Best contine un pat matrimonial, doua sifoniere, o comoda TV si doua corpuri suspendate pentru depozitare diversa. Vine si in doua variante de culoare: wenge + stejar pastel si cires carme + stejar pastel. Gasiti acum tot acest ansamblu de mobila la un pret modest de 1270 lei. Profitati de reducerea de -29% si cumparati-l acum.

Modele de mobila pentru apartamente mici exista pe piata. Trebuie doar sa cautati si sa alegeti dimensiunile potrivite. Nu trebuie sa reduceti din confortul pieselor de mobilier doar pentru ca nu dispuneti de mult spatiu.

Iata cateva sfaturi practice pe care puteti sa le adoptati in toate incaperile din casa voastra:

– puneti rafturi pe perete in sus, pana unde ajungeti. Nu trebuie ca toate spatiile de depozitare sa fie dulapioare situate jos, care incomodeaza accesul in camere; Profitati de inaltimea camerei!

– alege piese de mobilier usor de mutat dintr-o parte in alta. Astfel, vei putea muta scaunele, mesele, comodele, noptierele etc. oriunde vei avea nevoie de ele.

– compartimenteaza camerele mai mari folosind paravane. Astfel, camera va da impresia ca este si mai mare.

– incorporeaza electronicele si electrocasnicele in piesele de mobilier. Exista multe astfel de aparate incorporabile – le gasiti si la Tamos si tot acolo puteti sa va faceti mobila la comanda dupa dimensiunile aparatelor.

 Tamos

Mobila, canapele si saltele de vanzare

Sos. Morarilor nr.2, sectorul 2 Bucuresti, 22452 , RO

Phone: 021 255 6677

Daca dispui de un imobil mic, nu-ti face griji! La cate oferte de mobila exista astazi pe piata, cu siguranta vei gasi niste piese numai potrivite pentru spatiul pe care il ai. Recomandarea este sa nu aglomerezi imobilul cu fel de fel de obiecte nefolositoare, ci sa alegi cu grija articolele de mobilier si obiectele de decor. Articolul de fata vine in ajutorul tau, pentru ca sa gasesti mai repede mobila de care ai nevoie. Afla astfel ca la Tamos, producator, distribuitor si comercializant de mobila de 12 ani, gasesti mobila pentru decorarea tuturor incaperilor dintr-o casa: bucatarie, sufragerie, dormitor.…

Review Overview

User Rating: 4.55 ( 1 votes)

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: