Home » Administratie » Vlasă are acte pentru terenul concesionat de Chevron

Vlasă are acte pentru terenul concesionat de Chevron

Primarul coumei Pungești, Mircia Vlasă, este acoperit de acte în privința terenului de 1,92 hectare pe care l-a concesionat companiei Chevron. Aceasta este concluzia la care au ajuns oficialii Prefecturii Vaslui, în urma unei anchete demarate în luna februarie a acestui an.

Alex SAVA

Ancheta deschisă de Prefectura Vaslui în cazul terenului concesionat de primarul comunei Pungești, Mircia Vlasă, companiei Chevron a ajuns la final. Reprezentanții instituției susțin că edilul are acte justificative.

andrei puica„La Comisia locală de fond fuciar Pungești există două cereri depuse în anul 2005 de Mircia Vlasă, în baza cărora s-au eliberat două titluri de proprietate. Nu există niciun dubiu în ceea ce privește autenticitatea acestor acte”, ne-a declarat prefectul județului Vaslui, Andrei Puică.

Oficialii Prefecturii mai spun că la Primăria Ivănești nu există nicio cerere de reconstituire a dreptului de proprietate depusă de Vlasă sau de soția sa/, așa cum susținea localnicii.

Ancheta a fost deschisă de Prefectură în luna februarie, după ce un localnic din Pungești a sesizat Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iași cu privire la faptul că primarul comunei și-ar fi atribuit în mod ilegal suprafața de 1,92 hectare de teren, pe care ulterior a concesionat-o celor de la Chevron. Concret, în sesizare se spunea că Vlasă nu ar fi avut drept de proprietate în Pungești, ci în Ivănești prin soșia sa, iar terenul în cauză a fost „mutat” (în contrapartidă oferindu-se un alt teren) pentru ca primarul să-l poată da companiei americane.

Primarul coumei Pungești, Mircia Vlasă, este acoperit de acte în privința terenului de 1,92 hectare pe care l-a concesionat companiei Chevron. Aceasta este concluzia la care au ajuns oficialii Prefecturii Vaslui, în urma unei anchete demarate în luna februarie a acestui an. Alex SAVA Ancheta deschisă de Prefectura Vaslui în cazul terenului concesionat de primarul comunei Pungești, Mircia Vlasă, companiei Chevron a ajuns la final. Reprezentanții instituției susțin că edilul are acte justificative. „La Comisia locală de fond fuciar Pungești există două cereri depuse în anul 2005 de Mircia Vlasă, în baza cărora s-au eliberat două titluri de proprietate. Nu…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: