Home » Justitie » 400 litri motorină fără acte

400 litri motorină fără acte

Un cetățean din Bârlad a intrat pe mâna polițiștilor, după ce a fost prins că vindea motorină fără să aibă autorizație și nici acte de proveniență a mărfii. Este vorba despre Valentin B., în vârstă de 42 de ani, care a încercat să facă rost de bani fără să depună prea mult efort. Acesta a scos la vânzare 400 litri de motorină, pe care o ținea în recipiente metalice, într-o autoutilitară. Luat la întrebări de polițiștii bârlădeni, el s-a pierdut în explicații, dar niciuna nu a ținut în fața oamenilor legii.

Pentru fapta sa, Valentin B. Trebuie să scoată acum din buzunar 5.000 de lei, pentru a plăti amenda primită. De asemenea, motorina i-a fost confiscată. (D. P.)

Un cetățean din Bârlad a intrat pe mâna polițiștilor, după ce a fost prins că vindea motorină fără să aibă autorizație și nici acte de proveniență a mărfii. Este vorba despre Valentin B., în vârstă de 42 de ani, care a încercat să facă rost de bani fără să depună prea mult efort. Acesta a scos la vânzare 400 litri de motorină, pe care o ținea în recipiente metalice, într-o autoutilitară. Luat la întrebări de polițiștii bârlădeni, el s-a pierdut în explicații, dar niciuna nu a ținut în fața oamenilor legii. Pentru fapta sa, Valentin B. Trebuie să scoată acum…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: