Home » Sanatate » Cine greșește, plătește!

Cine greșește, plătește!

Dacă bunurile se deteriorează pentru că au fost neglijate de personalul spitalului, cei vinovați vor fi nevoiți să scoată bani din buzunare pentru a le plăti. În acest fel, vicepreședintele Consiliului Județean (CJ) Vaslui, Vasile Mihalachi, speră că angajații spitalului vor fi mai atenți cu bunurile din unitate.

„Ceea ce ne determină să fim nemulțumiți este faptul că, în anumite secții, ce am reparat, deja s-a stricat. Președintele CJ și cu cei doi vicepreședinți nu au menirea să stea în spital și să întrețină ușile, ferestrele sau lifturile. Toate stricăciunile de acolo s-au întâmplat din cauza neatenției personalului de întreținere din spital. Eu nu pot să concep să se strice un lift, să se zgârie, să se murdărească, să nu se mai deschidă, să nu se mai închidă, decât din neglijența celui care îl exploatează. Defecțiunile care depind de constructor, vor fi remediate, iar cele care nu au depins de constructor, vor fi imputate. Trebuie să știe toată lumea că un bun făcut cu bani publici trebuie și întreținut”, a declarat Vasile Mihalachi.

Astfel, orice angajat trebuie să întrețină unitatea în stare de bună funcționare „începând cu medicul șef de secție și terminând cu femeia de serviciu”.

„Nu-și fac datoria, ne-o vom face-o noi cei de la Consiliul Județean” a mai declarat vicepreședintele CJ.

Potrivit acestuia, lucrările de la Spitalul Județean de Urgență Vaslui vor fi finalizate în toamna acestui an. (Roxana NĂSTASĂ)

Dacă bunurile se deteriorează pentru că au fost neglijate de personalul spitalului, cei vinovați vor fi nevoiți să scoată bani din buzunare pentru a le plăti. În acest fel, vicepreședintele Consiliului Județean (CJ) Vaslui, Vasile Mihalachi, speră că angajații spitalului vor fi mai atenți cu bunurile din unitate. "Ceea ce ne determină să fim nemulțumiți este faptul că, în anumite secții, ce am reparat, deja s-a stricat. Președintele CJ și cu cei doi vicepreședinți nu au menirea să stea în spital și să întrețină ușile, ferestrele sau lifturile. Toate stricăciunile de acolo s-au întâmplat din cauza neatenției personalului de întreținere…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: