Home » Justitie » Violator gerontofil reținut de polițiști

Violator gerontofil reținut de polițiști

Duminică noaptea, George S, 19 ani, domiciliat în localitatea Benești, comuna Tanacu, a pătruns fără drept în curtea locuinței unei femei în vârstă de 81 ani. Tânărul, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a lovit bătrâna cu pumnul peste față și i-a cerut să întrețină raport sexual. Victima a reușit să strige după ajutor și să alerteze vecinii, fapt ce l-a determinat pe autor să părăsească în grabă locul faptei.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală 2 Vaslui l-au identificat pe tânăr și l-au audiat cu privire la infracțiunile sesizate. Pe parcursul cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul în noaptea respectivă, tânărul, George S. a pătruns și în curtea locuinței unei femei în vârstă de 40 ani, din aceeași localitate. A lovit femeia cu pumnul în zona feței, i-a rupt obiectele de îmbrăcăminte și a încercat să întrețină raport sexual. Victima s-a împotrivit și l-a lovit pe tânăr, iar acesta a fugit de la locuință.

Tânărul a fost reținut de polițiști și prezentat la Judecătoria Vaslui cu propunerea de arestare preventivă pentru comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu și tentativă de viol. Pentru aceste fapte, el riscă pedeapsa cu închisoarea.

Marți dimineață, bătrâna ce a fost vătămată de tânăr a pus pe drumuri pompierii vasluieni, întrucât nu a răspuns la ușă. După două ore în care fiul ei împreună cu o rudă au încercat în zadar să afle ce se întâmplă, au solicitat ajutorul pompierilor pentru a putea pătrunde în locuință. Astfel, o autospecială și o ambulanță s-au deplasat la fața locului. Din fericire, bătrâna nu a pățise nimic. Nu a răspuns la ușă pentru că adormise târziu și obosită fiind, dimineață nu a auzit că fiul ei încerca disperat să deblocheze ușa. (Roxana NĂSTASĂ)

Duminică noaptea, George S, 19 ani, domiciliat în localitatea Benești, comuna Tanacu, a pătruns fără drept în curtea locuinței unei femei în vârstă de 81 ani. Tânărul, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a lovit bătrâna cu pumnul peste față și i-a cerut să întrețină raport sexual. Victima a reușit să strige după ajutor și să alerteze vecinii, fapt ce l-a determinat pe autor să părăsească în grabă locul faptei. Polițiștii Secției de Poliție Rurală 2 Vaslui l-au identificat pe tânăr și l-au audiat cu privire la infracțiunile sesizate. Pe parcursul cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul în noaptea respectivă, tânărul, George…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: