Home » Social » Ce este important sa intrebi inainte sa inchiriezi o garsoniera? (P)

Ce este important sa intrebi inainte sa inchiriezi o garsoniera? (P)

Ai ajuns in punctul in care vrei sa te muti singur? Iti cauti oferte, calculezi preturi, masori optiunile, insa tot iti vine greu sa te decizi? Apeland la o companie imobiliara vei afla in scurt timp imobilul dorit!

In Ploiesti poti sa contactezi cu incredere agentia Royal Imobiliare pentru a-ti gasi cea mai potrivita locuinta. Ei pun mare accent pe relatia proprietar-chirias si din acest motiv stiu exact intrebarile care trebuie puse inaintea semnarii contarctului, pentru ca sa nu se iste conflicte pe parcurs. Asadar, daca esti in cautare de garsoniere de inchiriat in Ploiesti, analizeaza oferta accesibila Royal Imobiliare si contacteaza un agent pentru mai multe detalii.

Acum ca stii unde sa apelezi, trebuie sa stii si ce intrebari sa le adresezi celor care iti vor cauta imobilul potrivit. Afla ca atunci cand contactezi o agentie imobiliara trebuie sa stii in mare ce cauti. Trebuie sa te gandesti unde ai vrea sa fie amplasata garsoniera, ce dimensiuni sa aiba, cum sa fie utilata si finisata etc. Iar dupa ce ai calculat toti acesti factori, este timpul sa afli ce intrebari sa ii pui agentului. Iata cateva dintre ele:

1. Pot sa renovez?

Atunci cand stai in chirie, nu prea vrei sa investesti in bunul altcuiva. Insa daca vrei sa stai acolo un timp indelungat, s-ar putea sa vrei sa dai cu un strat de vopsea. Intreaba totusi daca proprietarul este de acord. Multi vor fi, bineinteles, insa vor fi si cativa care vor vrea apartamentul neschimbat. Un agent imobiliar va pune aceasta intrebare ca sa se asigure ca partile contractului cunosc toate stipularile.

2. Pot sa tin animale de companie?

Poate proprietarul nu are nici o problema cu asta, dar asociatia locatarilor da. Asigura-te ca vei avea un trai pasnic in acea garsoniera, intreband dinainte acest lucru.

3. Cat costa cheltuielile suplimentare?

Pe langa chirie va trebui sa mai achiti taxele pentru intretinere. Poti sa intrebi care sunt aproximativ acestea, pentru a nu avea surprize pe viitor.

4. Care este orarul de liniste al cartierului/blocului?

Intreaba agentul imobiliar, sau direct proprietarul, daca vei locui intr-un cartier galagios, aglomerat sau linistit. Trebuie sa mai stii cand este momentul sa inchizi muzica pentru a nu supara vecinii. Nu vrei sa locuiesti intr-un loc unde se isca mereu scandaluri legate pe tema asta.

5. Cine rezolva problemele?

Trebuie sa stabiliti impreuna cine se ocupa de problemele care pot sa apara intr-un apartament. Ajungeti la comun acord si informeaza-te asupra unor meseriasi din zona.

Intreband toate aceste lucruri, vei fi mult mai informat in legatura cu noua ta locuinta si astfel, mult mai linistit ca lucrurile vor decurge asa cum trebuie. Pentru a minimiza efortul tau in analizarea ofertei de garsoniere de inchiriat in Ploiesti, contacteaza Royal Imobiliare.

ROYAL IMOBILIARE

Agentie Imobiliara

str. Erou Calin Catalin, nr. 12, bl. K6, ap. 4 Ploiesti, 100066 Prahova, RO

Phone: 0371 330 301

Ai ajuns in punctul in care vrei sa te muti singur? Iti cauti oferte, calculezi preturi, masori optiunile, insa tot iti vine greu sa te decizi? Apeland la o companie imobiliara vei afla in scurt timp imobilul dorit! In Ploiesti poti sa contactezi cu incredere agentia Royal Imobiliare pentru a-ti gasi cea mai potrivita locuinta. Ei pun mare accent pe relatia proprietar-chirias si din acest motiv stiu exact intrebarile care trebuie puse inaintea semnarii contarctului, pentru ca sa nu se iste conflicte pe parcurs. Asadar, daca esti in cautare de garsoniere de inchiriat in Ploiesti, analizeaza oferta accesibila Royal Imobiliare…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: