Home » Justitie » Hoț capturat de polițiștii vasluieni

Hoț capturat de polițiștii vasluieni

Un cetățean a crezut că poate trece frontiera cu un autoturism furat fără să fie observat. Ion H., în vârstă de 47 de ani, se întorcea mulțumit și fericit din Italia cu noua „achiziție”: un Peugeot 206 CC, cu numere de înmatriculare italiene.

Ion a sperat până în ultima clipă că îi poate păcăli pe polițiști și că va reuși să ajungă acasă cu „bijuteria” de 11.000 lei, fără să fi plătit pentru ea. În schimb, planul său a fost dat peste cap, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Fălciu descoperind, în urma unui control, că autoturismul era de fapt furat.

Acum, bărbatul va trebui să răspundă pentru isprava sa. I-a fost întocmit dosar penal pentru furt, ramânând, totodată, fără frumusețea de mașină, care a fost confiscată în vederea definitivării cercetărilor. (D. P.)

Un cetățean a crezut că poate trece frontiera cu un autoturism furat fără să fie observat. Ion H., în vârstă de 47 de ani, se întorcea mulțumit și fericit din Italia cu noua „achiziție”: un Peugeot 206 CC, cu numere de înmatriculare italiene. Ion a sperat până în ultima clipă că îi poate păcăli pe polițiști și că va reuși să ajungă acasă cu "bijuteria" de 11.000 lei, fără să fi plătit pentru ea. În schimb, planul său a fost dat peste cap, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Fălciu descoperind, în urma unui control, că autoturismul…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile