Home » National » Presa centrala si locala: Realizatorul TV Andrei Badin, invinuit penal, in urma plangerii baronului PSD de Mehedinti Adrian Duicu (surse) ​

Presa centrala si locala: Realizatorul TV Andrei Badin, invinuit penal, in urma plangerii baronului PSD de Mehedinti Adrian Duicu (surse) ​

Realizatorul TV Andrei Badin este pus sub invinuire penala de catre procurori, dupa ce presedintele Consiliului Judetean Mehedinti, Adrian Duicu, i-a facut plangere penala pentru santaj, informeaza surse citate de presa.  HotNews.ro nu a reusit sa-l contacteze pe Andrei Badin pentru eventuale clarificari. Jurnalistul este in concediu in aceasta perioada, potrivit paginii sale de Facebook.
UPDATE: Din informatii obtinute de HotNews.ro, procurorii DNA l-ar fi incadrat pe Andrei Badin la o posibila infractiune de luare de mita.
Conform Realitatea TV, procurorii sustin ca Andrei Badin, de la postul B1Tv, ar fi primit bani de la Duicu ca sa nu realizeze o emisiune pe tema afacerilor pe care le derula fiului ministrului Muncii, Rovana Plumb.
La randul sau, inca din 1 iulie, publicatia news-mehedinti.ro a relatat ca in urma audierii lui Duicu, procuroii au gasit in interceptarile telefonice de la dosar, o convorbire in care Badin ii cere „bani de concediu” lui Duicu.
Potrivit unor surse citate de publicatia locala, Adrian Duicu ar fi inregistrat de curand la DNA o plangere penala impotriva lui Andrei Badin, pentru santaj.
Din discutiile care apar in interceptari, ar exista o convorbire in care Andrei Badin se lauda ca detine mai multe inregistrari si poze compromitatoare cu ministrul Rovana Plumb, pe care intentioneaza sa le difuzeze in cadrul emisiunii „Aktual B1”.
Ulterior, tot in convorbirile telefonice apare o discutie intre Adrian Duicu si Badin, presedintele Consiliului Judetean Mehedinti incercand sa ii spuna realizatorului sa nu faca aceasta emisiune.
In schimb, Andrei Badin ii cere lui Duicu „o recompensa” pe motivul ca si-ar dori sa plece „intr-o excursie”.
Adrian Duciu este de acord si ii cere lui Badin un cont pentru a-i putea transefera suma de bani ceruta, aproximativ 5.000 de lei, sustin sursele citate de news-mehedinti.ro.
In interceptarile din dosar apare un sms trimis de Badin catre Duicu cu detaliile unui cont bancar, iar ulterior plata a fost facuta din contul uneia din cele trei societati detinute de catre familia Duicu, catre contul indicat de Badin, mai sustin sursele.
La un moment dat, Andrei Badin a relizat emisiuni in cadrul televiziuni Tele2 din Drobeta Turnu Severin, post de televiziune patronat de catre Adrian Duicu, perioada in care se numara printre apropiatii fostului presedinte CJ Mehedinti, fiind alaturi de el nu doar profesional, ci si la intalniri restranse, aminteste publicatia locala.

Sursa: hotnews.ro

Realizatorul TV Andrei Badin este pus sub invinuire penala de catre procurori, dupa ce presedintele Consiliului Judetean Mehedinti, Adrian Duicu, i-a facut plangere penala pentru santaj, informeaza surse citate de presa.  HotNews.ro nu a reusit sa-l contacteze pe Andrei Badin pentru eventuale clarificari. Jurnalistul este in concediu in aceasta perioada, potrivit paginii sale de Facebook. UPDATE: Din informatii obtinute de HotNews.ro, procurorii DNA l-ar fi incadrat pe Andrei Badin la o posibila infractiune de luare de mita. Conform Realitatea TV, procurorii sustin ca Andrei Badin, de la postul B1Tv, ar fi primit bani de la Duicu ca sa nu realizeze o…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: