Home » Social » Mama bebelușului abandonat, de negăsit

Mama bebelușului abandonat, de negăsit

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale fac verificări pentru a stabili identitatea mamei care și-a abandonat, miercuri, bebelușul, dar și pentru a stabili împrejurările care au dus la abandonarea copilului.

„Momentan, nu a fost identificată mama copilului abandonat, însă se efectuează cercetări în continuare” a declarat Mihaela Ștraub, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui. Până la găsirea părinților, copilul se va afla sub observația Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului (DGASPC) Vaslui, urmând a fi dat ulterior în grija unui asistent maternal.

Alaltăieri dimineață un nou-născut a fost găsit abandonat pe o măsuță din holul unui cabinet medical din zona Gării. A fost preluat de ambulanță și dus la spital până la indentificarea părinților. (Roxana NĂSTASĂ)

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale fac verificări pentru a stabili identitatea mamei care și-a abandonat, miercuri, bebelușul, dar și pentru a stabili împrejurările care au dus la abandonarea copilului. "Momentan, nu a fost identificată mama copilului abandonat, însă se efectuează cercetări în continuare" a declarat Mihaela Ștraub, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui. Până la găsirea părinților, copilul se va afla sub observația Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului (DGASPC) Vaslui, urmând a fi dat ulterior în grija unui asistent maternal. Alaltăieri dimineață un nou-născut a fost găsit abandonat pe o măsuță…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: