Home » World » Israelul acceptă prelungirea armistițiului umanitar în Fâșia Gaza până duminică seara. Hamas respinge apelul ONU

Israelul acceptă prelungirea armistițiului umanitar în Fâșia Gaza până duminică seara. Hamas respinge apelul ONU

„Cabinetul a aprobat cererea ONU cu privire la un armistițiu umanitar valabil până duminică, la miezul nopții”, a declarat o sursă guvernamentală israeliană, sub protecția anonimatului.

Totodată, un purtător de cuvânt al Hamas a declarat că mișcarea respinge această prelungire cu 24 de ore a armistițiului umanitar.

Șefii diplomațiilor din Statele Unite, Qatar, Turcia și mai multe țări europene, care s-au întâlnit la Paris, au îndemnat sâmbătă la prelungirea armistițiului între Israel și Hamas „timp de 24 de ore cu posibilitatea prelungirii”.

Sursa: mediafax.ro

"Cabinetul a aprobat cererea ONU cu privire la un armistițiu umanitar valabil până duminică, la miezul nopții", a declarat o sursă guvernamentală israeliană, sub protecția anonimatului. Totodată, un purtător de cuvânt al Hamas a declarat că mișcarea respinge această prelungire cu 24 de ore a armistițiului umanitar. Șefii diplomațiilor din Statele Unite, Qatar, Turcia și mai multe țări europene, care s-au întâlnit la Paris, au îndemnat sâmbătă la prelungirea armistițiului între Israel și Hamas "timp de 24 de ore cu posibilitatea prelungirii". Sursa: mediafax.ro

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: