Home » Justitie » Gabriela Ciuburgiu, încă o zi în arest

Gabriela Ciuburgiu, încă o zi în arest

Acuzată de comiterea mai multor infracțiuni, alături de un lung șir de persoane și societăți comerciale, Gabriela Ciuburgiu a fost nevoită să mai aștepte încă o zi ședința Tribunalului în care s-ar fi luat în discuție eliberarea condiționată. Astfel, în loc de astăzi, cauza se va judeca mâine, ora 9.30.

Patroana Vascar SA este acuzată de luare de mită, înșelăciune în convenții cu urmări deosebit de grave, două infracțiuni de spălare de bani și complicitate la infracțiunea de spălare de bani. (A.C.)

Acuzată de comiterea mai multor infracțiuni, alături de un lung șir de persoane și societăți comerciale, Gabriela Ciuburgiu a fost nevoită să mai aștepte încă o zi ședința Tribunalului în care s-ar fi luat în discuție eliberarea condiționată. Astfel, în loc de astăzi, cauza se va judeca mâine, ora 9.30. Patroana Vascar SA este acuzată de luare de mită, înșelăciune în convenții cu urmări deosebit de grave, două infracțiuni de spălare de bani și complicitate la infracțiunea de spălare de bani. (A.C.)

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile