Home » Justitie » Blembea vrea acasă

Blembea vrea acasă

Arestat pentru fapte de corupție, afaceristul bârlădean Marian Blembea, vrea să fie judecat în libertate. Acesta a depus, prin apărătorul său, cerere la Tribunalul Vaslui pentru arest la domiciliu, dar cererea i-a fost respinsă, magistrații dispunând arestarea sa pentru 30 de zile.

Nici bine nu a fost săltat de procurori, că Marian Blembea a depus cerere la Tribunalul Vaslui, prin apărătorul său, în care cerea ca împotriva sa să fie luată măsura arestului la domiciliu. Magistrații vasluieni au respins cererea omului de afaceri bârlădean și au dispus aplicarea măsurii de arestului preventiv pentru 30 de zile.

Afaceristul este acuzat de faptul că a dat unui comisar al Gărzii Financiare suma de 10.000 de lei și i-a oferit și o cantitate neprecizată de vin. Prin intermediul aceluiași comisar, Blembea i-a oferit unei colege un prafum. Pentru aceste atenții, cei doi comsari ar fi trebuit să nu menționeze în actul de control neregulile constatate și de a nu aplica amenda contravenețională ce se aplică în astfel de situații. Din câte se pare această cauză, în care a fost arestat și Blembea, privește o activitate infracțională mult mai amplă, cercetări efectuându-se față de mai multe persoane, iar percheziții au fost făcute în 5 localități din Vaslui, Bârlad, Bacău dar și la o instituție publică. (Alexandru CROITORU)

Arestat pentru fapte de corupție, afaceristul bârlădean Marian Blembea, vrea să fie judecat în libertate. Acesta a depus, prin apărătorul său, cerere la Tribunalul Vaslui pentru arest la domiciliu, dar cererea i-a fost respinsă, magistrații dispunând arestarea sa pentru 30 de zile. Nici bine nu a fost săltat de procurori, că Marian Blembea a depus cerere la Tribunalul Vaslui, prin apărătorul său, în care cerea ca împotriva sa să fie luată măsura arestului la domiciliu. Magistrații vasluieni au respins cererea omului de afaceri bârlădean și au dispus aplicarea măsurii de arestului preventiv pentru 30 de zile. Afaceristul este acuzat de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile