Home » Justitie » Înșelați cu oferte false de vacanță

Înșelați cu oferte false de vacanță

Din dorința de a avea cât mai mulți bani cu cât mai puțin efort depus, tot mai multe persoane aleg să se îmbogățească înșelând oamenii. Ultima modă în rândul celor rău-voitori este de a clona anunțuri ale agențiilor de turism. Nu de puține ori persoanele ce au vrut un concediu de vis au avut parte de un coșmar. Au plătit pentru ceva care nu au mai primit. Aceștia au fost practic lăsați de izbeliște și cu banii pierduți, dar și cu vacanța stricată. Pentru a se evita aceste situații reprezentanții unei pensiuni de pe litoral au luat atitudine și le recomandă celor care vor un concediu liniștit să verifice foarte bine dacă cei cu care discută despre cazare pot dovedi cu acte că sunt abilitați.

“Noile metode ale țeparilor sunt de a posta reclame pe site-uri de mică publicitate în numele pensiunilor. Astfel, turistul de bună credință plătește în avans, în conturile acestora, rezervarea unui concediu, trezindu-se că odată ajunși la pensiune, nu beneficiază de ceea ce au plătit” a menționat reprezentantul unei pensiuni de pe litoral.

Drept urmare, vasluienii care vor să își petreacă vacanța de vară pe litoral, care aleg să se cazeze la pensiunile care au oferta online, trebuie să țină cont de o serie de recomandări. Înainte să efectueze plata de avans către un operator de turism trebuie să solicite acte care să dovedească că aceștia reprezintă pensiunea în cauză.

Aceste dovezi pot fi: Certificatul constatator de la Registrul Comerțului, Certificatul de clasificare de la Ministerul Turismului, Avizul de funcționare și documente care să ateste legătura între persoana care cere avans și unitatea de cazare. (Daniela PORUMB)

Din dorința de a avea cât mai mulți bani cu cât mai puțin efort depus, tot mai multe persoane aleg să se îmbogățească înșelând oamenii. Ultima modă în rândul celor rău-voitori este de a clona anunțuri ale agențiilor de turism. Nu de puține ori persoanele ce au vrut un concediu de vis au avut parte de un coșmar. Au plătit pentru ceva care nu au mai primit. Aceștia au fost practic lăsați de izbeliște și cu banii pierduți, dar și cu vacanța stricată. Pentru a se evita aceste situații reprezentanții unei pensiuni de pe litoral au luat atitudine și le…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile