Home » Justitie » Procurorul Șelaru, arestat preventiv

Procurorul Șelaru, arestat preventiv

Magistrații de la Curtea de Apel Iași au decis, noaptea trecută, aretarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a procurorului Vasile Șelaru din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul . Procurorul vasluian a contestat deicizia magistraților ieșeni prin apărătorul ales, urmând să dispună judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Vasile Șelaru a fost reținut duminică pentru 24 de ore, de procurorii DNA – Serviciul Teritorial Iași sub acuzația de trafic de influență. EL este acuzat că a primit bani și cazare într-un imobil pe litoral pentru a interveni pe lângă alți magistrați în vederea soluționării favorabile a unui dosar. (A.S.)

Magistrații de la Curtea de Apel Iași au decis, noaptea trecută, aretarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a procurorului Vasile Șelaru din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul . Procurorul vasluian a contestat deicizia magistraților ieșeni prin apărătorul ales, urmând să dispună judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție. Vasile Șelaru a fost reținut duminică pentru 24 de ore, de procurorii DNA - Serviciul Teritorial Iași sub acuzația de trafic de influență. EL este acuzat că a primit bani și cazare într-un imobil pe litoral pentru a interveni pe lângă alți magistrați în vederea soluționării…

Review Overview

User Rating: 4.73 ( 2 votes)

About Mihai Vasile