Home » National » Șeful DGIPI a fost eliberat din funcție. Ponta: A fost propunerea lui Gabriel Oprea

Șeful DGIPI a fost eliberat din funcție. Ponta: A fost propunerea lui Gabriel Oprea

Șeful Departamentului de Informații și Protecție Internă (DGIPI), Gelu-Marin Oltean, a fost eliberat din funcție, printr-o decizie a premierului Victor Ponta, publicată luni în Monitorul Oficial.

Potrivit deciziei, șeful DGIPI din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI) este eliberat din funcție începând de luni.

În MO de luni nu a apărut deocamdată și o decizie privind numirea unui înlocuitor la șefia DGIPI.

Ponta: Șeful DGIPI, eliberat din funcție la propunerea lui Oprea

Premierul Victor Ponta a declarat pentru MEDIAFAX că șeful Departamentului de Informații și Protecție Internă (DGIPI) din Ministerul Afacerilor Interne (MAI), Gelu-Marin Oltean, a fost eliberat din funcție la propunerea ministrului de resort Gabriel Oprea.

Oltean va primi alte însărcinări în cadrul MAI, a mai spus Ponta.

Sursa: mediafax.ro

Șeful Departamentului de Informații și Protecție Internă (DGIPI), Gelu-Marin Oltean, a fost eliberat din funcție, printr-o decizie a premierului Victor Ponta, publicată luni în Monitorul Oficial. Potrivit deciziei, șeful DGIPI din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI) este eliberat din funcție începând de luni. În MO de luni nu a apărut deocamdată și o decizie privind numirea unui înlocuitor la șefia DGIPI. Ponta: Șeful DGIPI, eliberat din funcție la propunerea lui Oprea Premierul Victor Ponta a declarat pentru MEDIAFAX că șeful Departamentului de Informații și Protecție Internă (DGIPI) din Ministerul Afacerilor Interne (MAI), Gelu-Marin Oltean, a fost eliberat din funcție la propunerea ministrului…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: