Home / Sport / Wesley a semnat cu CSMS Iași

Wesley a semnat cu CSMS Iași

Atacantul brazilian Wesley Lopes a semnat, ieri, un contract valabil un sezon, cu drept de prelungire pe încă unul, cu gruparea CSMS Iași, informează site-ul oficial al clubului moldovean.

“Wesley Lopes da Silva, brazilianul care a făcut istorie în tricoul echipei FC Vaslui devenind cel mai bun marcator străin din Liga 1 cu 61 de goluri marcate în 113 partide, a semnat un contract valabil un an cu CSMS Iași, cu posibilitatea de prelungire pe încă un sezon”, se menționează pe site-ul citat.

În vârstă de 33 de ani, Wesley revine în Liga I după ce în perioada 2009-2012 a evoluat la FC Vaslui. De la plecarea din România, el a mai jucat la Al Hilal (Arabia Saudită), iar de la începutul anului 2014 la formația Millonarios (Columbia).

În cariera sa, atacantul brazilian a mai fost legitimat la formațiile Ponte Preta, Fortaleza, Penafiel, Alaves, Vitoria Guimaraes, Grasshoppers Zurich, Paços Ferreira și Leixoes.

Atacantul brazilian Wesley Lopes a semnat, ieri, un contract valabil un sezon, cu drept de prelungire pe încă unul, cu gruparea CSMS Iași, informează site-ul oficial al clubului moldovean. "Wesley Lopes da Silva, brazilianul care a făcut istorie în tricoul echipei FC Vaslui devenind cel mai bun marcator străin din Liga 1 cu 61 de goluri marcate în 113 partide, a semnat un contract valabil un an cu CSMS Iași, cu posibilitatea de prelungire pe încă un sezon", se menționează pe site-ul citat. În vârstă de 33 de ani, Wesley revine în Liga I după ce în perioada 2009-2012 a…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Poftiți la competiția anuală de baschet Streetball, din centrul Bârladului!

de Simona MIHĂILĂ Unul dintre ...

Bârladul a purtat noroc echipei CSM Știința Baia Mare, noua campioană a României la rugby

Finala SuperLigii CEC Bank la ...

Bârladul găzduiește finalele SuperLigii CEC Bank, în premieră. Bârlădenii vor putea urmări meciul de retragere al campionului Ovidiu Tonița

de Mihaela NICULESCU Bârladul va ...

%d blogeri au apreciat: