Home » Sport » Wesley a semnat cu CSMS Iași

Wesley a semnat cu CSMS Iași

Atacantul brazilian Wesley Lopes a semnat, ieri, un contract valabil un sezon, cu drept de prelungire pe încă unul, cu gruparea CSMS Iași, informează site-ul oficial al clubului moldovean.

„Wesley Lopes da Silva, brazilianul care a făcut istorie în tricoul echipei FC Vaslui devenind cel mai bun marcator străin din Liga 1 cu 61 de goluri marcate în 113 partide, a semnat un contract valabil un an cu CSMS Iași, cu posibilitatea de prelungire pe încă un sezon”, se menționează pe site-ul citat.

În vârstă de 33 de ani, Wesley revine în Liga I după ce în perioada 2009-2012 a evoluat la FC Vaslui. De la plecarea din România, el a mai jucat la Al Hilal (Arabia Saudită), iar de la începutul anului 2014 la formația Millonarios (Columbia).

În cariera sa, atacantul brazilian a mai fost legitimat la formațiile Ponte Preta, Fortaleza, Penafiel, Alaves, Vitoria Guimaraes, Grasshoppers Zurich, Paços Ferreira și Leixoes.

Atacantul brazilian Wesley Lopes a semnat, ieri, un contract valabil un sezon, cu drept de prelungire pe încă unul, cu gruparea CSMS Iași, informează site-ul oficial al clubului moldovean. "Wesley Lopes da Silva, brazilianul care a făcut istorie în tricoul echipei FC Vaslui devenind cel mai bun marcator străin din Liga 1 cu 61 de goluri marcate în 113 partide, a semnat un contract valabil un an cu CSMS Iași, cu posibilitatea de prelungire pe încă un sezon", se menționează pe site-ul citat. În vârstă de 33 de ani, Wesley revine în Liga I după ce în perioada 2009-2012 a…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: